Milyen programmal tudok felvenni képernyő videót androidra telefonra, mert amiket néztem az nem veszi fel a belső hangokat, csak a mikrofont?
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 15:21
1/15 anonim válasza:
Milyen telefonod van? Amúgy rootolással lehetne megoldani.
2/15 A kérdező kommentje:
S7 edge, nem akarok buherálni...
Nincs olyan program ami az én szerkesztett zenémet venném fel képernyővel együtt.
??
2016. máj. 8. 11:14
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi, próbáltam.. de csak a mikrofonnal vesz fel a külteret... hiába fut alatta a zene... ha meg kikapcsolom a mikrofont, akkor teljes a csend..
???
2016. máj. 8. 15:57
5/15 anonim válasza:
Sajna nem tudom azér irtam ezt mer olvastam hogy ehhez nem kell root .
6/15 anonim válasza:
Nezd meg a progi beállítását amit irtam mer kehenincs bekapcsolva a hangfelvétel.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem, de csak mikrofon van ki be.
Ha kikapcsolom teljes a csend, bármi is fut közben, ha meg be, akkor minden külső zajt is vesz.
Vagy tudod hol kell beállítani?
2016. máj. 9. 18:50
9/15 anonim válasza:
ennek elvileg felkel vennie a hangot
10/15 A kérdező kommentje:
köszi, de teljes a csend.. ha meg be van kapcsolva a microfon, akkor nem is enged zenét lejátszani alatta...
2016. máj. 9. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!