Leejtettem a telefonom. A "külső" képernyőnek semmi baja nem lett, nem karcolódott, de a belsőn egy nagy fehér csík van, és sok színes. Megcsinálják a szervízben garanciálisan? Ha nem, akkor hol tudok venni bele belső kijelzőt? (Vodafone Smart Mini)
A garancia felejtős. Ez mióta garanciális hiba? Jópénzért megjavítják, de kb a telefon nem ér annyit.
Ha a vodánál csináltatod jóval drágább, viszont a garancia utána talán megmarad.
GSM boltban talán tudják cserélni olcsóbban, viszont a gari elveszik.
De ilyen kategóriájú telefonnál szerintem jobban jársz ha veszel egy újat.
Annyit megtehetsz, hogy bemégy a vodához és megkérdezed, hogy kb mennyiért csinálnák meg. Ha egy korábbi tapasztalatból indulok ki, akkor kb 15.000Ft lesz.
Egyben lehetne kapni, de ilyen telefonhoz max külföldről szállítanák be, és a postaköltséggel, szerelési költséggel, plusz a rizikófaktorral már ott vagy, hogy veszel egy új teljesen új telefont, vagy használtan fele annyiért.
Esetleg keresel donor telefont, amiből mondjuk téglát csináltak, és átoperáltatod a kijelzőjét.
Nem tudom, hogy hol láttad 15e-ért. 28e lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!