Van egy vodafone smart 2 telefonom ami néha beriaszt hogy nincs elég tárhely a belső memórián ez miért van?
Figyelt kérdés
Már egyszer volt szervizben de az majdnem fél éve volt. Kérlek hogy írjátok meg a válasz hogy ez miért van talán rom hibája, nem is tudom hogy ezt miért csinálja a gyorsítótárakat mindig kiürítem és a teló nem is vírusos, van erre megoldás?2013. szept. 18. 20:22
1/3 anonim válasza:
Ezen csak egy felsőbb kategóriás telefon segit. Nem véletlenül kerül annyiba amennyibe.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom de mit tehetek ez ellen?
2013. szept. 20. 15:34
3/3 anonim válasza:
szerinted mégis miért van hogy nincs elég tárhely? talán mert NINCS? Nekem is ilyen telóm van és a rossz tulajdonsága hogy nagyon kicsi a tárhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!