Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyenleg lekerdezesnel benne van?

Egyenleg lekerdezesnel benne van?

Figyelt kérdés
Ha lekerdeztem az aktuális egyenlegemet,és tegnap töltöttem egy kártyás telefonra, akkor benne van az is?én előfizetes vagyok. Azt mutatja hogy 3909.
2016. máj. 4. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Naponta egyszer frissül az egyenleg.

Nagy valószínűséggel a friss adatot látod.

2016. máj. 4. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez most azt jelenti, hogy? Nem igazán értem. Azt mutatja hogy 3909. Akkor ez most a 3000 Ft-os feltöltés + 909 Ft a számlám? Vagy ez csak a számlam,s nincs benne a feltöltés?
2016. máj. 4. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a fizetendő egyenleged, ami majd a számlán jelenik meg ha addig nem generálsz több fizetnivalót. Mindegy hogy beszélgetés, üzenet küldés vagy feltöltés miatt vagy ezek összességéből keletkezett.
2016. máj. 5. 00:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez az amit fizetni kell.senki nem érti hogy mit kérdezek?
2016. máj. 5. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ez a fizetendő egyenleged, ami majd a számlán jelenik meg ha addig nem generálsz több fizetnivalót. Mindegy hogy beszélgetés, üzenet küldés vagy feltöltés miatt vagy ezek összességéből keletkezett."

Rosszul írtam.

Ez a jelenleg felhasználható egyenleged. Ebből fogy a beszélgetés, üzenetküldés, ezt növeli a feltöltés.

2016. máj. 5. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!