Egyenleg lekerdezesnel benne van?
Figyelt kérdés
Ha lekerdeztem az aktuális egyenlegemet,és tegnap töltöttem egy kártyás telefonra, akkor benne van az is?én előfizetes vagyok. Azt mutatja hogy 3909.2016. máj. 4. 11:09
1/5 anonim válasza:
Naponta egyszer frissül az egyenleg.
Nagy valószínűséggel a friss adatot látod.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez most azt jelenti, hogy? Nem igazán értem. Azt mutatja hogy 3909. Akkor ez most a 3000 Ft-os feltöltés + 909 Ft a számlám? Vagy ez csak a számlam,s nincs benne a feltöltés?
2016. máj. 4. 13:49
3/5 anonim válasza:
Ez a fizetendő egyenleged, ami majd a számlán jelenik meg ha addig nem generálsz több fizetnivalót. Mindegy hogy beszélgetés, üzenet küldés vagy feltöltés miatt vagy ezek összességéből keletkezett.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez az amit fizetni kell.senki nem érti hogy mit kérdezek?
2016. máj. 5. 11:40
5/5 anonim válasza:
"Ez a fizetendő egyenleged, ami majd a számlán jelenik meg ha addig nem generálsz több fizetnivalót. Mindegy hogy beszélgetés, üzenet küldés vagy feltöltés miatt vagy ezek összességéből keletkezett."
Rosszul írtam.
Ez a jelenleg felhasználható egyenleged. Ebből fogy a beszélgetés, üzenetküldés, ezt növeli a feltöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!