SZÉP kártyán egyenleg lekérdezésnél megjelennek az összegek, akkor elvileg még érvényes és használható ugye?
A SZÉP Kártyára utalt összegek az utalást követő második naptári év utolsó napjáig érvényesek (tehát december 31-ig). Ha lekérdezed az egyenlegedet, ott látható, hogy mikor került az aktuális alszámlára az összeg. Kártyahasználatkor (SZÉP Kártyás fizetés esetén) mindig a legrégebben számlán lévő összeg kerül felhasználásra. Vagyis, ha rendszeresen használod a kártyád alszámláit, akkor nem valószínű, hogy két évvel ezelőtti utalás bent ragad.
Sok hasznos infót itt olvashatsz: [link]
Köszönöm, én az OTP oldalán olvastam, amiben az az érdekes, hogy ott nem 2. év dec. 31-ig, hanem 2-éb május 31-ig érvényes.
Azért nem voltam biztos ezekben, mert van olyan zseb amit talán 1x ha használtam, de elég régen, viszont van rajta pénz, de így most már tiszta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!