Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S 5230 -ról vélemények...

Samsung S 5230 -ról vélemények? érdemes venni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy mire akarod használni. Ha csak azért mert unod a gombos telókat, és szeretnél 1 újat arra nagyon megfelel. Egyébként nem egy nagy durranás ez a telefon.

Nekem LG KP502-m van, nekem is csak arra kellett mert érintőképernyős.

2010. ápr. 7. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó teló =) Nekem is ilyen lesz.

nagy érintőképernyő, 3.2 mpixel :D

2010. ápr. 7. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Már van egy számlám, s most ki tudnám venni egy másik szolgáltatónál egy nagyon jó áron. ami megérné nekem. a régim meg már 3 éves. A számlám meg majd csak október végén jár le, s majd akkor is vehetnék ki telót, de nekem most kell. :-)

Akkor vegyem ki s fizessek 2 számlát v várjak?

Most 1 euróért (270 Ft) tudnám kivenni.

Köszi a válaszokat!!

2010. ápr. 7. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem 100% megvagyok vele elégedve...szép képet+videót csinál, zenehallgatásra is jó, érintésre nekem gyorsan reagál, nem fagy le...szóval jó:)
2010. ápr. 7. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Jó telefon télleg csak az baj semmit sem tud.. (se 3G, se Wi-Fi)
2010. ápr. 7. 18:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Wi-fi nem lényeg, s különbenis már van egy 3G-s telóm. :-) Köszi a válaszokat, s holnap ki is veszem! :-)
2010. ápr. 7. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!