Tapasztalatok, vélemények a samsung s5230-ról? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék olcsón valami egész jól működő érintőképernyős telefont, ha van más ötletetek, hogy milyet érdemes venni, akkor kérlek írjátok le.2010. szept. 13. 16:45
1/6 anonim válasza:
Ebben az árban a legjobb telefon, nekem bejött.
2/6 anonim válasza:
Heh a legjobb? :D xD
A nokia 5230 MINDENBEN veri.És most ne csak a megapixeleket nézzétek mert nem az számít a telóknál.
Esetleg LG GT540 de NE VEGYÉL S5230at!!!!! Egy SZ@R!!!!
3/6 anonim válasza:
Hát akkor már Nokia 5230! Az hasonló árban van...
4/6 anonim válasza:
Szintén a Nokia 5230-at ajánlom.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Szerintem egy telefonnak az összes funkcióját nézni kell
Persze attól is függ hogy a kérdezőt ez mennyire érdekli, és hogy milyen telefonszolgáltatót választ, mert a LG GT540 csak a vodánál van. Amúgy az a telefon nagyon tetszik, de hát tmobilos vagyok. És az S5230 nem egy szar. Lehet hogy tucatteló, de nem is hibáztatom a tömeget. De akkor kiegészítem: ebben az árban a legjobb, hacsak nem vagy vodás
6/6 anonim válasza:
nekem s5230 van és én elégedett vagyok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!