Mi az amit Windows Phone-on nem tudok, de Androidon igen?
Telefonvásárlás előtt állok (max.40e) és Lumia 640ről olvasok pozitív dolgokat, de pontosabban mennyire érezheto a különbség? Kevesebb alkalmazást nyújt a WP, példának tudnátok említeni ebből, amit hiányoltatok?
Egyébként az óhajaim a készülékkel kapcsolatban:
-ne akadjon (feltételezem 4 magos proci?..a mAh lényeges? minimuma mennyi legyen)
-netezésre használnám
-kamera képe azért legyen elfogadható
-akksija ne legyen idegesítően gyenge( itt is mi a minimál?)
-képernyő mérete nem lényeg(Amúgy mennyivel jobban fogyasztja az akksit a nagyobb képernyő?..vagy inkább az alkalmazások szívják?)
Készülék ajánlatokat szívesen fogadok a rendszer típúsán kívül is.
Nekem megért annyit az a plusz félóra, hogy ne bosszankodjak többet.
Az ősz csak egy tipp, lehet, hogy hamarabb összekalapálják a win 10-et, bár az is lehet, -kiindulva a piszok nagy csúszásból- hogy csak később.
Azt elismerem, hogy a MS nem túl erős sem a határidők betartásában, sem a gyors reagálásban. De még ezek mellett is jobban megéri nekem, hogy cserébe stabil (8.1) energiatakarékos rendszerem van, egyszerűen kezelhető, áttekinthető és biztonságos. Főként ez utóbbi, amiben -szerintem- magasan veri a versenytársait.
Én sajnálnám, ha a cég felszámolná az üzletágat, mert akkor visszatérnék a tárcsázós telefonhoz. Az alma nekem megfizethetetlen, a droidot pedig gyűlölöm. Nem divatból, hanem tapasztalatból.
Az almás telefon ugyanez pepitában.
Nagyon sok élcelődés tárgya volt ez, a Samsung is csinált olyan reklámot, ahol egy reptéren az összes almás user a dugaljak körül héderezik, bezzeg a Samsung...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!