Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az amit Windows Phone-on...

Mi az amit Windows Phone-on nem tudok, de Androidon igen?

Figyelt kérdés

Telefonvásárlás előtt állok (max.40e) és Lumia 640ről olvasok pozitív dolgokat, de pontosabban mennyire érezheto a különbség? Kevesebb alkalmazást nyújt a WP, példának tudnátok említeni ebből, amit hiányoltatok?

Egyébként az óhajaim a készülékkel kapcsolatban:

-ne akadjon (feltételezem 4 magos proci?..a mAh lényeges? minimuma mennyi legyen)

-netezésre használnám

-kamera képe azért legyen elfogadható

-akksija ne legyen idegesítően gyenge( itt is mi a minimál?)

-képernyő mérete nem lényeg(Amúgy mennyivel jobban fogyasztja az akksit a nagyobb képernyő?..vagy inkább az alkalmazások szívják?)

Készülék ajánlatokat szívesen fogadok a rendszer típúsán kívül is.

2016. ápr. 22. 18:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
# ...ponton túl nagyON szubjektív...
2016. ápr. 29. 22:00
 22/25 anonim ***** válasza:
Értem én higy miről beszélsz, én sem használom a közösségi dolgokat, viszont egy normálisan működő viber jó kenne rá, mert a feltöltőkártyáson elég drága az sms, meg jó lenne ha értesítene rendesen, nem csak akkor amikor úgy dönt. Na meg egy épkézláb yt app se lenne rossz rá. Én a w10-et használom rajta, de elég idegesítő dolgokba futok bele. Vissza nem nagyon akarom rakni a 8.1-et, ha már órákat szöszöltem vele hogy felmásszon. Ősszel? Ugyan a w10 kiadását is jól el nyújtották és kiadtak hivatalosként egy bétás izét. Pont azért vettem wp-t mert egy stabil megbízható telefont akartam, amit nem kell tutujgatni, hanem használom. Viszont már annak is örülök ha egy napig nem bosszant fel.
2016. ápr. 30. 08:36
 23/25 anonim ***** válasza:

Nekem megért annyit az a plusz félóra, hogy ne bosszankodjak többet.

Az ősz csak egy tipp, lehet, hogy hamarabb összekalapálják a win 10-et, bár az is lehet, -kiindulva a piszok nagy csúszásból- hogy csak később.

Azt elismerem, hogy a MS nem túl erős sem a határidők betartásában, sem a gyors reagálásban. De még ezek mellett is jobban megéri nekem, hogy cserébe stabil (8.1) energiatakarékos rendszerem van, egyszerűen kezelhető, áttekinthető és biztonságos. Főként ez utóbbi, amiben -szerintem- magasan veri a versenytársait.

Én sajnálnám, ha a cég felszámolná az üzletágat, mert akkor visszatérnék a tárcsázós telefonhoz. Az alma nekem megfizethetetlen, a droidot pedig gyűlölöm. Nem divatból, hanem tapasztalatból.

2016. ápr. 30. 10:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Úgy őszintén szólva jelenleg a wp egy böngészőképes butatelefon számomra. Többet nem veszek ilyet. Azért a 8.1 se tökéletes pl az explorer nem valami jól kezeli a hír tv, tények videóit konkrétan belefagy, de ugyanez a helyzet a hosszú yt videókkal, valamint az indán nem tudtam vele teljes képernyőre rakni a videót. A szürke be nem töltött oldalakról ne is beszéljek. Amúgy az is tény hogy az android egy elcseszett energiazabáló valami. Egyik munkatársam dtágább samsungja képes 6 óra alatt zsebben tartva 30 százalékra merülni. Azért az is vicc, így már szinte vezetékes telefon, mondjuk a merülésről sokan panaszkodnak.
2016. ápr. 30. 10:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Az almás telefon ugyanez pepitában.

Nagyon sok élcelődés tárgya volt ez, a Samsung is csinált olyan reklámot, ahol egy reptéren az összes almás user a dugaljak körül héderezik, bezzeg a Samsung...

2016. ápr. 30. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!