Mi az amit Windows Phone-on nem tudok, de Androidon igen?
Telefonvásárlás előtt állok (max.40e) és Lumia 640ről olvasok pozitív dolgokat, de pontosabban mennyire érezheto a különbség? Kevesebb alkalmazást nyújt a WP, példának tudnátok említeni ebből, amit hiányoltatok?
Egyébként az óhajaim a készülékkel kapcsolatban:
-ne akadjon (feltételezem 4 magos proci?..a mAh lényeges? minimuma mennyi legyen)
-netezésre használnám
-kamera képe azért legyen elfogadható
-akksija ne legyen idegesítően gyenge( itt is mi a minimál?)
-képernyő mérete nem lényeg(Amúgy mennyivel jobban fogyasztja az akksit a nagyobb képernyő?..vagy inkább az alkalmazások szívják?)
Készülék ajánlatokat szívesen fogadok a rendszer típúsán kívül is.
Te tudod, mire használod.
Én Android okostelefonhasználó vagyok, de amondó vagyok, hogy mindenki azt a platformot és készüléket használja, amit szeretne. Emiatt se nem rá, se nem lebeszélni nem akarom...
Bár, azért túl régi készüléket, egyikből sem ajanlott vásárolni (komolyan: alig pár napja láttam egy olyan kérdést, hogy valaki iPhone3-at akarna venni, 30.000 Ft-ért. Elhiszem, hogy szeretne egy iPhone-t, csak azért legyen egy határ: olyan készülékkel kell próbálkozni, aminek még van terméktámogatása/frissítése. Ha meg drága, akkor így járt).
Az aksinál fontos a mAh száma és az erőforrást igénylő appok.
Ha tudod, inkább teszteld le te magad: Lumia 640 és Doogee X6 PRO (utóbbi egy tizessel olcsóbb, ha az EuStockból rendeled) és dönts magad.
Nem rossz a 640, de lehetőleg ne frissítsd win 10-re. Nem valami jó. Ha fontos a navigáció, akkor azt kell mondjam hogy ne ilyet vegyél. Mert az új windows térképek katasztrófa, az én 640-esemen w10 alatt teljesen néma, bár 8.1-en lehet hogy jó. Viber sokszor késve értesít, vagy nem jönnek meg az üzenetek (8.1-nél használtam). FB, messenger appokra is sok a panasz, nézd csak meg a windows áruházban. Fényképezője jó fényviszonyok között egészen jól muzsikál, az akkuidő is rendben. Ha nem használod 2,5-3 nap. Nyílván egy 5 colos kijelzőnél ha böngészel sokat akkor ennél kevesebb, sőt ha gyenge mobilnetes helyen vagy mint én a melóhelyen az is képes viszonylag gyorsan fogyasztani. Kijelzője rendben, zenelejátszásra is egész jó. Bár teljes értékű youtube appot nem találtam rá, legalábbis ingyenest. Gyenge wifi jelnél jól dolgozik, jobban mint a 100 e+-os androidosok. Bizonyos netes videókat nem jól kezel (hír tv, tények).
Összességében ár-érték arányban nagyon jó, egy baja van hogy gagyi windowsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!