Mi az amit Windows Phone-on nem tudok, de Androidon igen?
Telefonvásárlás előtt állok (max.40e) és Lumia 640ről olvasok pozitív dolgokat, de pontosabban mennyire érezheto a különbség? Kevesebb alkalmazást nyújt a WP, példának tudnátok említeni ebből, amit hiányoltatok?
Egyébként az óhajaim a készülékkel kapcsolatban:
-ne akadjon (feltételezem 4 magos proci?..a mAh lényeges? minimuma mennyi legyen)
-netezésre használnám
-kamera képe azért legyen elfogadható
-akksija ne legyen idegesítően gyenge( itt is mi a minimál?)
-képernyő mérete nem lényeg(Amúgy mennyivel jobban fogyasztja az akksit a nagyobb képernyő?..vagy inkább az alkalmazások szívják?)
Készülék ajánlatokat szívesen fogadok a rendszer típúsán kívül is.
"Dehogy lassul le az Android.Csak normális darabot kell választani,minimum egy P8 Lite. Én se nagyon sok jövőt látok a WP-ben."
Butaság. Nekem Samsung Galaxy Pocket Neom van. Jó, a kategóriájában nem egy nagy cucc, de eléggé olcsó (10 ezer Ft) volt. Eleinte simán elfutott rajta a Facebook és a Messenger. Egy idő után teljesen belassult, gyári beállításokat visszaállítottam, újraraktam az appokat, de ugyanúgy lassú volt. A problémát eleinte úgy tudtam megoldani, hogy a Facebook-ot Lite-ra cseréltem, de egy idő után így is törölnöm kellett a Messengert is. Lassan 2,5 éves a telefon, és ha nem nőtt volna a szívemhez, már rég lecseréltem volna, mert lassan már csak a gyári appok futnak el rajta.
Előző kettőnek:
Azt azért tegyük hozzá, hogy ma már szerintem sehol sem árulnak Pocket Neo-t, tehát nem csoda, ha nem ajánljátok senkinek :D De azzal nem értek egyet, hogy egy normális telefonra minimum 50 ezret költeni kell, kezdjük ott, hogy ezt nem mindenki teheti meg, és amikor arról volt szó, hogy váltsak telefont, akkor szerettem volna kipróbálni, milyen egy okostelefon, és akkor ez egy igen jó ajánlat volt. Mint ahogy írtam, 1,5 évig nem is volt baj vele. De azért kíváncsi lennék, hogy a ma 30 ezerért árult Dooge vajon 2 éve mennyibe is került. A havi 5 ezer Ft egy kétéves hűségidő alatt összesen 120 ezer Ft és ahhoz jön még az előfizetés havi díja; az nem igazán jó ajánlat annak, aki nem akar sokat fizetni egy elfogadható telefonért.
Egyébként nem én vagyok az első, aki azt mondja, hogy az Android idővel lassul és nem hinném, hogy egy ilyen vélemény lehúzás lenne, csupán kritika, amúgy szerintem jobb, mint a Windows vagy az iOS.
#15.2 éve még nem volt Doogee X5 Pro és a kezdeti ára is 30 K volt ami most 26K-ra csökkent.5K mindennel együtt(a tarifát is beleszámítva).
Én jobbnak tartom mint a WP-t mert vannak rá normális alkalmazások(ezen belül még zárt is a WP),az IOS-el szembeni előny a nyíltság és a testre szabhatóság.50K-ért meg már jó telefonokat kapni:Xiaomi Redmi 3,Huawei P8 Lite,Honor 4C,LG G4s és ezekkel már csak minimális kompromisszumokat kell kötni.
A Sony xperia M2 nem kimondottan alsó kategóriás telefon. Másfél évesen mégis lassú, mint a haldokló tetű.
Nem tudom, ki, hogy van vele, de ha egy oprendszerhez olyan vas kell, hogy az az átlagember számára már-már megfizethetetlen, akkor felmerül a kérdés, hogy 1: tényleg olyan marha jó-e az a rendszer, 2: Megéri 150-200 ezret kifizetni másfél-két évre? Mit tud az a telefon, hogy megérje Ennyit elb...ni rá?
Nézd, ez egy ponton túl nagyi szubjektív. Aki még a vécét is a mobiljával intézi el és s...ggtörlő alkalmazást használ (bocs a rossz viccért, de remélem érted, mire akarok utalni)
annak nyilván fontos, hogy kismillió alkalmazás legyen a telefonjára.
Nem tudom mit tekintesz gagyi alkalmazásnak és az számodra mitől gagyi. Számomra minden olyan alkalmazás rendelkezésre áll, amire szükségem van.
Nem vagyok egy telefonfüggő, nem játszom rajta, nem rabolom az időmet csilivili, de jobbára értelmetlen alkalmazásokkal. A készülékem elsősorban telefon, a klasszikus felhasználási móddal. Használom a naptárat, az irodai alkalmazásokat, nem lógok semmilyen közösségi oldalon, egyszóval nem az a típus vagyok, akit megöl az unalom, ha kiveszik a telefont a kezéből.
A win 10 egyelőre valóban instabil (vissza is raktam a 8.1-et), de kb őszre várhatóan kinövi a gyerekbetegségeit.
Szóval nem tudom, én remekül megvagyok a wp rendszerrel, droidos készülékem egyszer volt úgy 3 hónapig. Rettentően meggyűlöltem ez idő alatt, a falhoz tudtam volna vágni. Logikátlan, lassú, körülményes.
De ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!