Képernyőzár feloldás után miért zárolja vissza rögtön a képenyőt az LG telefonom?
Van egy LG L90 (D405) telefonom és az a probléma, hogy mikor a kpernyőzárat feloldom rajta (kopogtatással és utána csúsztatással), akkor pillanatra feloldja a képernyőt majd újra visszazárolja. Nem mindig csinálja ezt csak kb. heti 2x-3x, van amikor kb. 10x kell feloldani egymás után, mert mindig rögtön visszazárja.
Valami ötlet?
szerintem....csak egy tipp:
a proximity szenzor lesz a ludas (kozelseg erzekelo szep magyar szoval)
igazabol nem is ludas, csak azt erzekeli,hogy "van elotte valami" az elso kamera mellett balra van egy kis sotet hosszukas ablakocska. ott lat ki. probald meg uy feloldani a zarat,hogy azt nem talarod el. ennek az a funkcioja,hogy ha pl taskaba van es ott megnyomodik a bekapcs gomb (vagy zsebbe) akkor a telo erzekeli,hogy van elotte valami, le van takarva, veletlen nyomodas volt, lezarja gyorsan magat,nehogy tovabbi funkciok legyenek elinditva......szerintem
Köszi a válaszokat! Igazából ezek jó ötletek, de nálam nem volt letakarva a szenzor, és nem mindig csinálja, csak kb. 2-3 naponta. Általában mikor a kezemben van és fel akarom oldani, vagy reggel, amikor felkelek.
Van olyan is amikor olyan mintha megnyomnám rajta az alsó gomb valamelyikét, rezeg kb. 1 másodperces ciklusokkal és nem lehet vele bírni, teljesen mást csinál, mint amit szeretnék, random az egész, néha megbolondul. Nem értem, eddig ilyen baja nem volt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!