Egy androidos telefon után, mennyire lehet megszokni az iphone azon részét, hogy feloldás után rögtön a menű van?
Nem a feloldas resze lesz a legborzalmasabb egy normalis Androidos telefon utan.
-Nagyon pici.
-Az autocorrect miatt nem veletlenul rohognek rajta. Egyik lanyismerosom valakit lemalacozott, pedig nem allt szandekaban, csak az a szar atirta. De nekem is irt furakat, amirol kiderult, hogy csak a szifon szar (a szovegkornyezetbol azert kiderul, de akkor is vicces).
-Navigalni ne akarj, szerintuk Berlin a deli sarkon van. A bolygot legalabb eltalaltak.
-A konkurenciahoz kepest nevetseges hardware van benne (dupla aron).
Szoval a menut lesz a legkisebb gond megszokni.
#5:
-A pici relatív. Nekem pl nem kéne nagyobb, de állítólag az iPhone 6 nagyobb méretben is lesz.
-Autocorrect tényleg gagyi de ki lehet kapcsolni és bár magyarul még nem fog működni egy darabig, de már csinálnak egy sokkal fejlettebb ilyesmit iOS8-hoz.
-Most megnéztem, Berlint megtalálja a jó helyen. Ettől függetlenül találtam már elírást hely névben, de a szoftverben a hibajelentés gombbal jeleztem és 2 napon belül javították.
-A hardver nevetséges a többihez képest, de a szoftver kárpótol. Teszteken veri a legtöbb papíron 2-3x erősebb telefont.
Egyébként ízlés kérdése az egész h kinek Androidos, kinek iOS, vagy egyéb jön be.
Miért kell egy ilyen kérdés alatt is flamelés hogy android vagy ios a jobb? Nem ez a kérdés....
Kérdező: szerintem pár nap alatt megszokható, én most rendeltem meg egy lumiát, azokon is azt hiszem így van, android után fura lesz de szerintem simán meg lehet szokni hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!