GYORS VÁLASZ KELLENE! A telefonmra kódot tettek és nem tudom feloldani, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hard resetet nem szeretnék,mert nincsen elmentve a sok kép meg videó és nem sd-n van.
Nem úgy mint mintánál itt akárhányx próbálkozok nem hoz elő se pint(habár azt nem is kell megadni jelszóadásnál),se google fiókot.
2 választás van csak?Vagy megadom a jelszót vagy reset?
2014. jún. 22. 22:00
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és Samsung Galaxy S3
2014. jún. 22. 22:01
2/8 anonim válasza:
Most lehet, hogy banális a kérdés, de aki rárakta, nem tudná megmondani, mi a kód?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem,mert ő sem tudja legalábbis beírja de nem fogadja,lehet megadáskor 2x hibázott ugyanúgy.A lényeg h csak ez a 2 lehetőség van?
2014. jún. 22. 22:59
5/8 A kérdező kommentje:
És pl boltokba ahol ezzel foglalkoznak ők is csak ezt tudják tenni?
2014. jún. 22. 23:36
6/8 bp1985 válasza:
Ha kétszer elront 1 beállítandó mintát, akkor nem állítódik be...
7/8 A kérdező kommentje:
Ja nem volt be kapcsolva ez a googles biztonság,azóta beletörődtem és hard reseteltem,és láttam ott van ez a lehetőség,hogyha elfelejti a jelszót jelentkezzen be google fiókjával,hogy feloldja a telefont(vmi hasonló, lényege ugyanez :D )
De azért kíváncsi vagyok,hogyha boltba bevinném ezzel a problémával ott is egy ennyit csinálnak és azért pénzt kérnek ? :D
2014. jún. 23. 13:59
8/8 anonim válasza:
Ha tudod a DEMO kódot akkor fel lehet törni a harmadik megoldás keress rá... 5 perc Gugli volt nekem.. (XPERIA SP)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!