Samsung Galaxy J5 vagy Doogee x5 pro?
Szolgáltatófüggőt, ha teheted, ne vegyél!
és... én is a Doogee x5 pro-t javaslom. Hasonló árban vétek Samsungot venni (a csúcskategóriában jól tarol, ezt el kell ismerni, de 50.000 Ft körül, a többi gyártó telefonjai, simán körberöhögik).
Itt viszont, 30.000 Ft-ért (igen, jól olvasod, ennyiért), már Doogee x6 pro-t is tudsz venni: [link]
Ha még mindig 50.000 Ft a határ, akkor Xiaomi Redmi 3 is szóba jöhet - [link]
Jó válogatást (igen, webáruház ez is és igaz, hogy nem árt az óvatosság, de azért webáruházak között is, ég és föld a különbség - például, az emagot messze kerüld el, de az eustockról rosszat nem hallani és azért valljuk be, ez is fontos, mert a hírnévért meg kell dolgozniuk).
Dooge vásárlói vélemények:
" Ami nem tetszik: egy kb. 1*3cm-es felületen érzéketlen a kijelzője, gyári selejt
Gyári selejt példány, a kijező egy része teljesen érzéketlen, ott nem lehet semmire kattintani "
"A szép kijelző meglepett,ezért az árért roszabbra számitottam.
Bár a touch része nem jol sikerült ,lehet én kifogtam egy hibásat ,de az alsó részén kb fél cm en nem érzékeli az érintést.A másik gyenge pontja a kamera,nappal egész jó képeket lehet késziteni ,de ha kevés a fény a fotók szinte használhatatlanok."
Samsungnál ilyen nincsen, ennek ellenére én is filózok a telón...De lehet Asus-t veszek inkább az minőségi összeszerelés csak +10ezer...
#2.Te nagyon el vagy tévedve.Egy S410 hogy lenne már erősebb...
Teszteket is néztem és mindenhol elveri.A J5 pedig ugyan olyan hulladék.Minden normális 50K-s telefon szarrá veri,de még ez a 30K-s X5 Pro is.
#5.ÁÁÁ nincs ilyen a Samsung-nál...
Mégis azzal vannak tele a szervizek és nem mással.Nincs mit ezen vitatni,olcsó Samsunggal csak kínlódni fogsz,a TW miatt.Persze a nevet fizeted meg nem a minőséget.
Antutu benchmark-okat nézz meg róla,küldök linkeket is
X5 pro: https://www.youtube.com/watch?v=3HwjIu4rfkU
J5: https://www.youtube.com/watch?v=vyCmgKjBU2M
X5 pro: 21461 pont
J5 : 19974 pont
Fordítva bocsi
X5 pro: 19974 pont
J5 : 21461 pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!