Roland921026 kérdése:
Miért van tele hibákkal a Samsung Galaxy S7?
Figyelt kérdés
Nem rég vásároltam S7 készüléket, az ismerősöm pedig az edge verziot. Az ennyémen sok gyári app. nem müködik pl.: hívás, jelzès + a wifi sem elég erős a jack csatija meg nem érzékel. Az ismerösömé pedig lefagy és nem lehet resetelni...2016. ápr. 7. 16:41
1/3 anonim válasza:
gondolom van rá garancia
visszaállítás?
2/3 anonim válasza:
Ez nem normális,mert a hibátlan készülékeken ezek jól működnek. Vigyétek vissza, a garancia pont ezekre szól.
3/3 A kérdező kommentje:
Vissza vittem garanciával.3 szori szervizelés sem utánn cserélték ki. Azt tanácsoltak forduljak a fogyasztó védelemhez. Úgyhogy beadtam a pert. 1 sza*os telefonért miert kell ezt csinálni???!!!
2016. máj. 27. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!