Melyik telefont vennéd és miért? (Galaxy S5-iPhone 5S-Huawei P8 Lite)
Pontosan melyik telefont vennéd ezek közül és miért azt???
1.) Samsung Galaxy S5
2.) iPhone 5S
3.) Huawei P8 Lite
Értelmes válaszokat légy szíves! Köszönöm!
Huawei P8
mert jelenleg már a 2. huawei telom van és tök jó volt mindkettő.
iphone az ilyen majmoknak van villogni, de az alkalmazások nagy része fizetős, meg nem is nagy cucc.
galaxy s5 nem rossz, de nekem nem tetszik maga a telefon a kinézete ezért nem venném meg, de egyébként jó!
Egy másik kérdésnél már leírtam a kövtkezőt:
"Én az iPhone-t javaslom, akár használtan is, nem muszáj a legújabb.
INDOKOLÁS:
Nem vagyok iPhone és Apple fan. Sőt, okosteló fan sem. Negyk két éve úgy hozta az élet, hogy szükségem lett egy e-mailt is fogadni tudó telefonra. Körbenéztem és egy barátom mondta, hogy az iPhoneok a legjobbak. Aztán egy másik barátom is azt mondta. Aztán volt olyan ismerős, aki meg szídta az Androidosokat, legfőképp a Samsungokat, hogy fagynak elég sűrűn. Kérdeztem az iPhoneosokat, hogy nekik fagy-e a telójuk. Azt mondták nem. És erre a véletlen is úgy hozta, hogy az egyik iPhone.os barát ismerőse eladta az egyéves 4S-ét. Nagyon olcsón jutottam hozzá. Két éve megvan, a készülék maga 3 éves. És nem fagy, nincs vele semmi. Ugyanakkor féléves Galaxy hiperszuper csúcsmodellek meg fagynak meg spontán bontanak pl több ismerősnél.
Tehát nekem tapasztalati úton az iPhone bevált. Én csak használom, mert kellett valami, nem vagyok rajongó, ahogy mondtam, de elégedett vagyok vele.
És nem savazok fikázok senkit és semmit, objekítve csak a tapasztalatokat írom és a cimbik észrevételeit."
Hogy ide is releváns legyen: az iPhone tényleg megbízható, stabil, nem fagy, nincsnek "hülye dolgai". Sajnos sok Androidos teló fagy, vírusveszélynek jobban ki vannak téve, problémásabbak.
És ezt mondom úgy, hogy nem vagyok Apple rajongó csak szimpla felhasználó.
+1 iPhone 5s
Bár igazság szerint azt én azt sem venném meg, inkább az iPhone SE-t választanám az Apple telefonok közül!
iPhone 5s > Huawei P8 > Galaxy S5
P8 litet felejtsd el, a nagytestvérével próbálkozz a sima P8-al.
iPhone 5s egyértelműen a legkiemelkedőbb ezek közül ( bár egyáltalán nem egy árkategória ez a 3 telefon, nem tu dom hogy jött ez )
Szia! Szerintem egyértelmű hogy Iphone 5s vagy pedig már az új Iphone se-t! És mit kapsz pénzedért?
3-5 évig tökéletesen működő nem belassuló gyors telefont, elégé biztonságos feltörhetetlen zárt OP. rendszert (igaz elégé zárt az Andoridhoz képest de ha meg szokod akkor nem fog zavarni) Ezek a tulajdonságok nem nagyon elmondhatók az android telefonokról, már nem egy haverom panaszkodott hogy meg vette a drága Samsung s3-s4-s5-öt és szinte féléven belül már teljesítmény problémák voltak és az istent is le szidták az égről hogy nem Iphonet választottak. Szóval az aki lemondja az Iphonet az ne azért mondja le mert nem teheti meg magának, ha majd használta egy ideig akkor le szarozhatja de addig szerintem nincs sok joga hozzá. Én sem tehetem meg magamnak amíg nem dolgoztam, amikor volt rá pénzem meg is vettem az Iphone 5-öt és már 3 éve hibátlanul megy elemben az előző Androidos Samsungokkal amik már féléven belül be lassultak nekem is.
Hosszútávra mindenképpen az iPhone. A lehető legbiztonságosabb, legstabilabb rendszer, időtálló technika, szép, letisztult formaterv, minőségi anyaghasználat.
Hiába az Androidosok papíron bivalyerős hardvere, gyakorlatban mégis az iPhone-ok teljesítenek jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!