Milyen kínai okostelefont ajánlanátok?
Szerintem Xiaomi-t vegyél.Ha azt nézzük jelenleg az 5. legnagyobb telefoncég,tehát alkatrészek biztosan vannak hozzá,magyar garanciát a WayteQ vállal szóval azzal sincs gond,de olyan helyen is kell venni.Minőséggel az olvasottak alapján nincs gond,ROM van rá bőven,magyar kereskedők szoktak rá rakni stabil Európai ROM-ot is így a MIUI tud magyarul is de ezzel le kell mondani a frissítésekről is de a legtöbb kínai telefon esetén is...
A MIUI elég jól optimalizált,pörgős rendszer.Az összeszerelés és az anyagminőség rendben van.Ár/érték arány átlagon felüli,lásd az idei Redmi 3-at,fém házzal,infrával és jó SoC-al 50K itthon is vagy az erőmű Redmi 2 Note-ot ami 50K szintén.Én is Xiaomi-t fogok venni majd és én is így vagyok vele ahogy leírtad,egy telefon működjön jól és ne kelljen vele kínlódni...
Xiaomi Redmi Note 3 lesz belőle most akcioba elkaptam csak 30€-val dragabb mint a Redmi Note 2 annyival szerintem biztos jobb is :) (bocs hogy euroban gondolkozom, Szlovakiából írok)
Mit szóltok annyiért jó vétel lenne hivatalos oldalrol 2 év garanciaval nem? :)
Én most ugyan ezen kérdés előtt állok, és ezért szeretném megkérdezni, hogy így durván fél év után hogy szuperál a Xiaomi Redmi Note 3? (ha jól olvastam ezt vetted) Persze, ha még azóta is ezt használod.
Köszönöm válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!