Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen kínai okostelefont...

Roli901214 kérdése:

Milyen kínai okostelefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nagyon szemezgetek a Xiaomi Redmi Note 2-vel és a Xiaomi Mi4-el de nem tudok dönteni. Annyival jobb is az Mi4 amennyivel drágább? Esetleg valami mást? Semmiképp sem szeretnék Samsungot, SONY-t, LG-t, eddig az összes középkategóriás mobilba csalódtam, most valami erős hardveres olcsó kínai telefont szeretnék kipróbálni, és ha már minden problema nelkül kibirna 2-3 évet a mobil, azt mondanám, megérte. Jah, max 200€-t szánok rá...

2016. márc. 30. 19:49
 1/10 anonim válasza:
100%
Ha jót akarsz akk ezeket ajánlom: ZTE, mEIZU, Iocean ezeket ajánlom a legjobban és még nem is drágák
2016. márc. 30. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem Mezu m1 note-om van. 1 éves csak ugyan, de soha semmi gond nem volt vele. Ha lecsrelélném, akkor Xiaomi mi note-om vennék, bambusz hátlappal.
2016. márc. 30. 20:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké meglesem őket, megírnád kérlek miért ne vegyek XIAOMI-t? Csak mert nagyon szemezgetek ezekkel és dícsérik őket ár érték arányba. Nem azért mert mindenképp ilyet akarok venni mert akk nem tettem volna fel a kérdést, csak hogy miben jobbak ezek a márkák?
2016. márc. 30. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem Xiaomi-t vegyél.Ha azt nézzük jelenleg az 5. legnagyobb telefoncég,tehát alkatrészek biztosan vannak hozzá,magyar garanciát a WayteQ vállal szóval azzal sincs gond,de olyan helyen is kell venni.Minőséggel az olvasottak alapján nincs gond,ROM van rá bőven,magyar kereskedők szoktak rá rakni stabil Európai ROM-ot is így a MIUI tud magyarul is de ezzel le kell mondani a frissítésekről is de a legtöbb kínai telefon esetén is...

A MIUI elég jól optimalizált,pörgős rendszer.Az összeszerelés és az anyagminőség rendben van.Ár/érték arány átlagon felüli,lásd az idei Redmi 3-at,fém házzal,infrával és jó SoC-al 50K itthon is vagy az erőmű Redmi 2 Note-ot ami 50K szintén.Én is Xiaomi-t fogok venni majd és én is így vagyok vele ahogy leírtad,egy telefon működjön jól és ne kelljen vele kínlódni...

2016. márc. 30. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Huawei P8 Lite.
2016. márc. 31. 16:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Xiaomi Redmi Note 3 lesz belőle most akcioba elkaptam csak 30€-val dragabb mint a Redmi Note 2 annyival szerintem biztos jobb is :) (bocs hogy euroban gondolkozom, Szlovakiából írok)

Mit szóltok annyiért jó vétel lenne hivatalos oldalrol 2 év garanciaval nem? :)

2016. ápr. 1. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Az egy nagyon jó telefon.Melyik változat lesz?
2016. ápr. 1. 17:53
 8/10 A kérdező kommentje:
16GB-os 2GB rammal arany színben legalábbis ez van akcióba csak :D de sebaj tetszik meg minden :)
2016. ápr. 1. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a lényeg.Az is bőven jó.
2016. ápr. 1. 19:11
 10/10 anonim válasza:

Én most ugyan ezen kérdés előtt állok, és ezért szeretném megkérdezni, hogy így durván fél év után hogy szuperál a Xiaomi Redmi Note 3? (ha jól olvastam ezt vetted) Persze, ha még azóta is ezt használod.

Köszönöm válaszod! :)

2016. nov. 24. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!