Microsoft Lumia vagy Sony Xperia Z3 Compact?
Először Lumiát akartam mert jó véleményt hallottam róla akinek ilyen van. Viszont 2-en lebeszéltek róla, egyik családtag volt. Mondta hogy mindenképp androidosat vegyek de az ilyen fajta telefonokat is szidják. Ő ajánlotta a Z3-at viszont az 2-szer annyiba kerül és csak részletre tudnánk megvenni. Melyik a jobb? 1 hetem van dönteni :/
Elég az "olcsóbb" mert azt kitudnánk fizetni egyszerre vagy érdemes pénzt áldozni a drágábbra? Fotózásra netezésre használnám leginkább.
Az androidban elég sok "gyári" appal szemben vannak kifogásaim, de MINDRE találtam ideális alternatívát a play-en.
Én ezt nem hiányosságnak látom, hanem éppen a maximális szabadságnak. Ha valamiért nagy pénzt adok ki, akkor az ne szorítson kompromisszumokra a lehetőségekben. Legyen ott a lehetőségem az igényeimet kielégítő testre szabásra.
Ezt igazán csak az android adja meg. Az egyetlen bevállalható kompromisszum, amit ehhez le kell nyelni, hogy kénytelen vagyok a play-en a sok szemét közül kiválogatni az értékeket és azt használni. Ez idővel jár, amit rá kell szánni, de innentől csak rajtam múlik, hogy mennyire lesz használható a készülékem.
Mindehhez persze alapfeltétel a nagyon jó hardver. Ezért nem szabad az androidot gyenge készülékek alapján megítélni.
Köszönöm a válaszokat
Nekem eddig csak androidos telefonjaim voltak. (3 Samsung, 1 Nokia) A Nokiával voltam a legjobban megelégedve. Én eddig a Play Áruházból töltöttem le mindent
#13: az okostelefon nem a facebook miatt van.
Ha csak az érdekel, rajta, vegyél bármit.
Éppen tegnap este szenvedtem egyet haver Lumiájával, próbáltam rávenni, hogy hanggal tudja játszeni a filmeket, amit feltett.
Nulla siker.
Áruházban két féle lejátszó volt, az egyik valami mittomén noname, ami ugyanúgy hang nélkül játszik, meg a VLC, ami MINDENHOL tökéletes, itt meg sem találta a filmeket, ha rámutattam, simán kidobta indítás helyett.
Sem mp4, sem avi, sem mkv. Nulla. Se értelmes, működő lejátszó, sem kodek, semmi sehol.
És a 10-es frissítés óta a csempéiből 3 mm lelóg a képernyőről a jobb szélen, a beállított csempék eltünedeznek, lefagy, újraindul. Ennyit a rendszer hírneves stabilitásáról.
De boldogság, van pár játék, ami egy-az-egyben C64 átirat. :D
Nesze neked WM.
Boda Gergő.
Mellesleg itt egy szó sem esett Facebook appról.
Messenger appról írtam ha arra gondolsz!
És 2 külön dolog.
Mit nem tud?
Hasonlítsd össze egy Androidos Messenger alkalmazással és majd rájössz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!