Milyen telefont vegyek?
Találtam pár telefont, amelyek közül nem tudok dönteni.
Samsung Galaxy A5, LG G3 , Huawei P8 lite, Xperia z3 compact...
Nem vagyok az a nagy guru, nem értek nagyon hozzá, szóval olyan értelmes emberek válaszát várom, akik értenek is hozzá, van nekik esetleg és erősen ajánlják!
Általánosan elmondható,hogy mindenki ajánlja a amit éppen használ.
Nekem samsung s5 van,de azt mondom,hogy az iphone 4s jobb volt egy fokkal.
Igaz ez nem segtség,de a következő csere előtt tuti egy hétig fogom a netet bújni.
A samsung superamoled kijelzője hajlamos "beégni", azaz ahol sokáig mutat egy adott formát (pl az akksi, wifi erősség jel, vagy az óra nullái) azok akkor is látszanak halványan ha mondjuk mást kéne megjeleníteni, pl képeket nézel vagy böngészel. Számomra ez kizáró ok.
Az lg g3 már "régi" és szerintem zavaró hogy hátul vannak a hangerőgombok, zsebben könnyen benyomódnak.
A p8 Lite pedig nem annyival olcsóbb mint amennyivel butább a sima p8-nál, sajnos az csak egy középkategóriás készülék környékén van.
A z3 compact viszont ugyanolyan csúcskészülék mint a nagytesója, simán bírja két napig egy feltöltéssel, kényelmesen elfér a zsebedben és vízálló, ami lehet nem tűnik elsőre fontosnak de azért megnöveli a komfortérzeted használat közben. Hátrany hogy kicsit vaskosabb mint a többi, de szerintem így jobb kézben tartani. Hardveresen is ő a legerősebb.:)
Igen, én 4-5 napja böngészem a netet, a teefonokban a procit, akksit, ramot, mindent összehasonlítottam és egyikben ez jobb, másikban az.. sajnos nem jutottam semmire.. rengeteg telefont néztem már.. (Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, LG, Allwiew, Ulefone stb)
Nekem az iPhone menüje nem tetszik magában és maga a telefon sem..
Pontosítanék, a G3 is van olyan erős mint a z3c, és csak pár hónappal "idősebb". és nagyobb felbontású a kijelzője is. Szóval a kettő közül próbálj meg választani, fogdosd meg őket mondjuk egy mediamarktban, az is sokat segít a döntésben:)
Én továbbra is a z3c-t ajánlanám
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!
Nem szavazat alapján, de utána is olvastam részletesebben és úgy látszik, hogy eddig a Z3C a nyerő.
Nekem ilyen van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!