Milyen mobilt vegyek?
Figyelt kérdés
Fiamat meg szeretném lepni egy jó telefonnal. Nagyon megérdemli és a szülinapja is közeleg. Én IPhone-ra gondoltam, mert állítólag stabil és sok program van rá. De nem értek hozzá. Nekem nem mai készülékem van, mert csak telefonálásra használom.2016. márc. 31. 18:27
1/10 anonim válasza:
Samsung galaxy A3(2016)
vagy A5(2016)
2/10 anonim válasza:
Ezt vedd meg, ez szép szülinapi ajándék.
5/10 anonim válasza:
Ha a pénztárcád megengedi akkor tényleg jó választás lenne egy iPhone.
6/10 A kérdező kommentje:
Ki tudnám fizetni az IPhone-t is. Jól keresek, de sokat félre rakunk mindig. A nejemnek és nekem sosem voltak nagy igényeink, de a fiúnk sem követelőző fajta. Ezt sem ő kéri, nem is tud róla.
2016. márc. 31. 18:53
7/10 anonim válasza:
én galaxy note 5-t mondanék, mert jóval több mindenre lehet használni, mint a fenti telefonokat csak sajna szolgáltatótól Európában nem lehet kapni :/
8/10 anonim válasza:
Esetleg: LG G4, LG V10, Huawei P8, vagy Samsung Galaxy Note 5 ?
9/10 anonim válasza:
Nem volna érdemesebb valahogy kipuhatolni, milyen telefont szeretne a fiad? Mennyi idős egyáltalán?
10/10 anonim válasza:
Sony Z5 prémium vagy valamelyik nexus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!