130-160 ezerig milyen mobilt vegyek ha jó kamerát szeretnék és androidos?
Köszi, de iphone kilőve. Nincs warez csak jailbreak után.
Nme akarok fél napot szarakodni vele hogy varázsoljak rá egy Sygic-et vagy valamelyik idióta játéknak a teljes verzióját rátegyem..
nem kell egymást kioktatni, a kérdező androidost szeretne...az eddig eladott kétmilliárd simogatós készülék 80 %-a androidos..ez magáért beszél.
Nem mintha a többi op.rendszer nem lenne ugyanolyan jó, de az emberek valamiért erre szavaztak..
Az LG G3-tól felfelé, vagy a Sony Z2 től felfelé,vagy a Samsung S6, vagy társai...
Ezek már mind jók, nehéz dönteni..inkább úgy keress, hogy melyik az, amit szívesen nézel, vagy tartasz a kezedben, aztánha több is van, akkor keress rá a . mbilaréna teszt című helyen..
esetleg ballagj be egy jobb független GSM boltba, ott segítenek...
mégegyszer..nagyon fontos, hogy első látásra megszeresd a készüléket...
..én vettem egy baromidrága hatlövetű gépet, de amikor kézbevettem már nem tetszett..hiába jó...
nekem például a Samsung S6 tetszik..mellesleg mindent tud.
elég kellemetlen mondjuk, amikor valaki aszerint választ telefont, hogy melyikre könnyebb fizetős alkalmazásokat lopni...de 2-es, ha az 1-es válaszát nézzük, akkor az 5X-nek igenis jobb a kamerája, mint egy iPhone-nak...bár attól függ melyiknek, talán a 6 már felveheti a versenyt vele, de az nagyon nehezen fér bele 160-ba, ha nem csak 16 gigásat akarunk venni...5S kijönne belőle, de annak egészen biztos, hogy rosszabb a kamerája.
ha android, és ez az árkategória, akkor én vennék egy LG G4-et, az tényleg mindenben jó, de legfontosabb, hogy kamerában a piac élmezőnyében van.
"elég kellemetlen mondjuk, amikor valaki aszerint választ telefont, hogy melyikre könnyebb fizetős alkalmazásokat lopni..."
Hát igen, és képzeld még a windows sem jogtiszta a gépemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!