Androidos telefonon hogyan tudom egyes alkalmazások számára letiltani a kamerát, a mikrofont, a költséggel járó szolgáltatások használatát?
Figyelt kérdés
Ez kissé zavaró, hogy kémkedésre is meg vannak írva egyes alkalmazások.2014. márc. 8. 18:24
1/10 anonim válasza:
hát ha rootolva van, akkor biztos meg lehet csinálni ezt. De a rootolás meg legtöbb esetben garivesztéssel jár...hát nehogymár azt csinálj a telóddal, amit akarsz!
2/10 anonim válasza:
rootolod, felrakod az Xposed framework appot, ahhoz letöltöd az 'App Ops' modult, belépsz az app ops-ba, kikeresed az alkalmazást, és letiltod azokat a szolgáltatásokat, amiket nem akarod, hogy használjon.
3/10 anonim válasza:
legalább ezeket meg tudod csinálni androidon. Iphoneon kicsit rázósabb lenne.
Engem személyszerint feszélyeztet, hogyha van valamim és nem használhatom ugy, ahogy én akarom. :(
Nem tudom mi lenne, ha a drága sportautókat is csak ilyen szánalmasan lebutitott dolgokra lehetne használni, hogy pl nem kanyarodhatnál vele akármilyen nagy sebességgel, meg nem 100km/h felett nem huzhatnád le az ablakot, mert CSAK :D
Nem tudom akkor mit szólna a nép.
4/10 anonim válasza:
#3: iphone-on gyárilag be lehet ezeket állítani...
5/10 anonim válasza:
csak épp filekezelő nincs benne :D
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
"Tehát nem egy windows alatt megszokott fájlkezelő mely minden a gépre mentett cuccot elér (van egyáltalán ilyen app?), de jól használható."
8/10 anonim válasza:
Filekezelőről beszéltél. Ez filekezelő.
9/10 anonim válasza:
Azért te is érzed, hogy elég korlátozott lehetőségeket ad a telefon tárhelyén lévő adatok manipulálására...
10/10 anonim válasza:
az odáig tiszta sor hogy az app ops-al kikeresed és kipipálod hogy ne kapjon hozzáférést ,de azt nem lehet tudni hogy a háttérbe nem fut minden tovább ugyan úgy mint azelőtt ,lehet csak egy látvány az egész app. azt kéne kideríteni valahogy hogy valóban le is tiltja-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!