Most vettem egy telefont elég drágán, de a belső memóriája csak 6 giga, ami az alkalmazások miatt már be is telt, vettem memória kártyát, de hogy lehet átrakni az adatokat?
A lényeg, hogy a zenéket képeket már sikerült.
De olyan funkciót nem találtam a Sony xperia-n belül, ahol az alkalmazásokat át lehetne tenni.
Rootolni nem nagyon merem, mert annyira azért nem vágom a dolgot, más megoldás nincs?
Az azért elég gáz, hogy kemény 15-20 alkalmazást lehet csak felrakni a telóra a belső memória miatt. :(
ez szomorú. : (
Akkor lehet, hogy valami mobilos/számítógépes fiút kell felkeresnem hozzá.
Igazából parázok, hogy elcs*szik a telefont, meg még elég sok garancia is van rá.
hiába nézem itt az xperiában nincs olyan, hogy az alkalmazásoknál át lehessen vinni.
Csak az alkalmazás adatait mutatja.
Egyedül a képeknél, zenénél volt ilyen h sd kártyára átvitel.
de miért nem?
erről eddig nem is tudtam. : /
szomorú
Root-al és Titanum Backup-al mindent lehet, illetve vannak a Play áruházban App2 SD alkalmazások amelyek a memóriakártyára tudják helyezni az alkalmazásokat.
Egyébként ha szabad kérdeznem, mit tudtál telepíteni a telefonra, hogy betelt a 6GB hely? Lassan két éve okostelefonom van, 2GB memóriával az alkalmazásoknak, amit csak tudok ide telepítek, de még így is majdnem 1GB szabad.
áh, semmi ilyesmi.
van kb. 6-7db képszerkesztő program.
Candy Crush
Online rádió
és ennyi. :D
több helyem nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!