Dragor1985 kérdése:
Hogy kell Androidos telefonból IP kamerát csinálni?
Figyelt kérdés
A lényeg az lenne, hogy a képet bárhonnan megtudjam nézni, mert amit találtam progit az csak a helyi hálóra küldi a képet de máshonnan nem tudom megnézni.2012. dec. 29. 14:05
1/15 anonim válasza:
azért ez nem ilyen egyszerű. ehhez komoly hálózati beállítások kellenek és nem csak a telcsin hanem pl a routeren amin wifivel lógsz.
2/15 A kérdező kommentje:
és ha a telón a mobilnetet használom akkor tudna működni a dolog?
2012. dec. 29. 14:21
3/15 anonim válasza:
Oda rendes IP kamera kell,ami továbbítja a képet 1 szerverre.Ahhoz tudsz csatlakozni mobillal,vagy pc.-vel bár honnan.
4/15 anonim válasza:
ahhoz hogy egy eszközt elérj a világhálón tudnod kell a címét.
ezt dyndns-el tudod mobil net-nél megcsinálni. androidra létezik dyndns kliens. Én nem próbáltam még de elviekben meg valósítható
5/15 A kérdező kommentje:
Hát az a gondom, hogy a program kiírja a címet hogy mire kéne csatlakozni de egyszerűen a böngészóm kiírja, hogy Hoppá, nem talál ilyet :(
2012. dec. 29. 15:11
7/15 A kérdező kommentje:
pont ezzel szenvedek :S
2012. dec. 29. 15:20
8/15 anonim válasza:
milyen címet ír ki a program külső vagy belső IP címet?
9/15 A kérdező kommentje:
a dyndns ip vel összehasonlítva ha a mobilnet aktív akkor a helyi ip-t írja ki, ha wifit használok akkor a publikus ip-t írja
2012. dec. 29. 15:25
10/15 anonim válasza:
mit értesz publikus IP alatt? a router külső IP címét?
a routeren beállítottad hogy a telcsid IP jét kívülről is elérd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!