Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell Androidos telefonból...

Dragor1985 kérdése:

Hogy kell Androidos telefonból IP kamerát csinálni?

Figyelt kérdés
A lényeg az lenne, hogy a képet bárhonnan megtudjam nézni, mert amit találtam progit az csak a helyi hálóra küldi a képet de máshonnan nem tudom megnézni.

2012. dec. 29. 14:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
a dyn dns így "nevezte" el, hogy Public IP azt az ip címet amit akkor ír ki amikor a wifiről kap internetet a teló, a router beállításait még ilyen szinten nem néztem meg de lehet hogy ha amit mondtál megcsinálom akkor bárki megtudja nézni a kameraképet. Utána már azt kéne elérnem hogy ha kinnt vagyok egy rét közepén pl, akor bárkinek meg tudjam mutatni hol vagyok mobilneten keresztül ezzel az IP Cam progival
2012. dec. 30. 10:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy mobil neten elérhető legyen a tecsid kell a dyndns. Ez ad egy fix elérést amivel a telefonod elérhető a neten.

Viszont hogy a telefonon belül az IP kamerát elérd megkell vagy a IP progiban vagy a dyndns-ben adni egy potot hogy ne a címről ne csak a telcsidig jusson el az ember hanem a kamera progig.

Nem használtam még egyiket sem nem tudom hogy lehet megcsinálni illetve egyáltalán meg lehet e.

IP kamerát sokat állítottam már be de így mobilon belül még nem .

2012. dec. 30. 11:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget, remélem sikerül megoldanom a problémát, ha esetleg sikerül akkor leírom hogyan, hátha később te is tudod használni ;)

Ui.: BUÉK :)

2013. jan. 2. 08:16
 14/15 anonim válasza:

Nekem ez működik

Megunt vagy kiöregedett okostelefonunkból is készíthetünk vezeték nélküli kamerát. Indítsuk el régi androidos eszközünket, csatlakozzunk a helyi Wi-Fi-hálózathoz, nyissuk meg a Google Play piacteret, és telepítsük a DroidCam nevű applikációt. Indítsunk el egy böngészőt azon a gépen, amin a megfigyelést végezzük, és látogassunk el a dev47apps.com oldalára, majd töltsük le a kliensprogramot. Telepítés után indítsuk el az applikációt telefonunkon, illetve számítógépünkön is, majd adjuk meg az appban látható IP-címet, és már működik is primitív megfigyelőrendszerünk. A DroidCam ingyenes verziója erősen korlátozott, de 800 forint ellenében hozzájuthatunk a Pro verzióhoz.

2014. aug. 4. 16:33
 15/15 Sanya_HUN válasza:
2016. aug. 17. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!