Autó navigációhoz milyen mobilt vegyek, amelyiknek erős a GPS vevő képessége? Már két mobillal nagyon félrenyúltam, még szabadban is alig érzékelték a műholdakat: ZTE Super Blade és LG Spirit még gyalogtúrához is gyenge nemhogy autóba.
Autóba ne mobilt vegyél, ott csak kiegészítő lehetőségként van benne.
Egy célhardver, azaz csak navigáció sokkal jobb, biztosabban vezet.
Picit ellentmondok, de az 5-6 évvel ezekőtti mobilok is sokkal jobbak voltak, mint a maiak ebből a szempontból.
Miért? Nem integrált a GPS chipjük, bár ez nem volna kizáró ok, de mégis, és precízebb antenna van bennük, márpedig ott kezdődik a jó vétel.
Mimdezek feláldozódtak a méretcsökentés oltárán.....
Kb. erre céloztam: ZTE Blade, nálam (akkor) az etalon, még korábban előtte Eten Gloofish X600 eddig ver minden mobilt, megközeliti a normál navikat.
Az X600-at kölcsönkérték olaszba, tartaléknak, a végén azt használták standardnek, és az végiglogolta az utat repülőn is (ahol a "kilátás" eléggé korlátozott), itthon rátettem Gugli Földre az utat..
Az anyósülésről navigált vele a "navigátor"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!