IPhone tulajdonosok, válaszolnátok egy pár kérdésemre?
Csak érdekelne a véleményük a telefonnal kapcsolatban:
1. Mennyire vagytok megelégedve a telefonotokkal?
2. Mire használjátok a telefonotokat?
3. Mennyire használjátok ki az iPhone képességeit?
4. Használtok más (nem iPhone) Apple terméket is? (akár otthon, akár a munkahelyen) Ha igen, mennyivel jobb vele használni?
5. Volt-e más (nem iPhone, de okos)telefonotok? Ha igen, melyik volt az? És mennyivel másabb hozzá képest?
Előre is köszönöm a válaszokat.
1. Nem vagyok megelégedve, ez is lefagy, telefonálás megszakad, stb... és mindent szinkronizálni kell
2. mindenre ami okostelefon
3. ?
4. Nem
5. Igen, előtte android volt és ezután is azt fogok venni mert elegem az iphoneomból.
Soso, nem rossz, de többet várnék tőle ennyi pénzért.
95% internet
Nem nagyon
Nem, mert am utálom az OS-t csak ismerőstől baráti áron kaptam a telót, amúgy nem is lenne
Persze, még mindíg megvan munkás telónak az y300as, jól bírja a strapát, csak kevés benne a memória.
1. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
2. Telefonálni használom elsősorban, meg "szervezem a napjaimat", úton navigációra és zenehallgatásra. Néha másra is, de ezek a leginkább jellemző területek.
3. A hardveres képességeit nem 100%-ban, mivel nem játszom. Egyébként nem pontosan értem, mire gondolsz.
4. Csak más Apple terméket használok, kivéve játszani. Nagyon jól működnek az iOS cuccok együtt egy account alatt.
5. Volt, de annyira gagyi alsó kategóriás, hogy értelmetlen lenne összehasonlítani.
1) Teljesen meg vagyok vele elégedve (6s)
2) játék (No Limits, Real Racing 3, SimCity), zenehallgatás (Spotify), csevegés (Hangouts), böngészés (Chrome)
3) ha erre a Force Touch dologra gondolsz, akkor az egy ötletes plusz, de semmi több, Én anélkül is jól meglennék
4) Nincs (még!)
5) ezelőtt egy Samsung Galaxy S5-ösöm volt, az is tette a dolgát (bár a játékok iOS-ra sokkal jobban optimalizáltabbak, szebbek), Én nagyon nem szerettem az Androidot, többek között ezért is váltottam
1.Nálam csak ,,próba" telefonnak van,de nagyon nem szeretem.
2.Amit egy telefonra használok :D
3.Semennyire.
4.Nem
5.Igen volt.Egy Samsungom.Azt sokkal jobban szerettem.
Amm. az a telefon csak a beleharapottalma jel miatt kerül annyiba.Szart sem ér :D
Nekem ez a vélemyényem.Lepontozzhatsz.Nemérdekel :D
1: teljesen meg vagyok vele elégedve, eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam (3 hónapja van meg)
2: kb mindenre amire egy okostelefont lehet :D net, böngészés, közösségi oldalak, zene, navigáció, fotó/videó, néha játék, telefonálás stb.
3: Pontosan nem értem, hogy mire gondolsz, de azt tudom mondani, hogy elég intenzíven használom az előbb leírtakra
4: nincs, ez az első Apple cuccom
5: ezelőtt egy SAmsung Galaxy S3-am volt. Az elején szuper volt, aztán a végére már kínlódtam csak vele, megváltás most helyette az iPhone. Az is csúcstelefon volt a maga idejében, de mára használhatatlanná vált az elavult hardver miatt. remélem, az Apple jobban teljesít majd ezen a téren, de ez úgyis csak 2-3 év múlva fog majd kiderülni.
1. Teljes mértékben. Csak annyit fűznék hozzá, hogy ennyi pénzért azért én is többet várnék, de egyébként egy korrekt, stabil telefon. (6S)
2. Semmi különösre... Telefonálás, sms, netezés, játékok, kül. csevegőprogramok és közösségi oldalak használata, zenehallgatás, fényképezés, videózás, hangfelvételezés
3. Nem is igazán tudom, hogy mi másra lehetne még egy telefont használni :D
4. Nem
5. Igen, androidot, illetve badát próbáltam előtte. A bada már jó régen volt, ahhoz inkább nem is próbálnám meg hasonlítani :D Viszont az androidhoz képest (Samsung) megváltás számomra az iOS.
1. Nagyon szeretem!!!!!
2. VOIP hívások, átlagos internethasználat, filmézés, szótárazás (munkámhoz kell), nyelvtanulós játékok, navigáció, flightradar applikáció majdnem folyamatos futtatása (hobby), online vásárlás.
3. Gyorsaságot ki lehet használni, az appstore nem egy képessége de külön szeretem a logikussága és stabilitása miatt.
4. Nem
5. Nem csak az ismerőseim telefonjaival babrálok néha és rájöttem, nem ez van nekem megszokva, nem erre áll a kezem. A android sokkal másabb, aki az iOS-t szeretni nem fog átállni és nyilván nem fogja hájpolni a másikat, ha neki az iOS jön be én ez a tipus vagyok, bár tudom, hogy az android is bitangjó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!