Miért zörög az Iphone 6-om hátulja?
Nemrégiben vettem egy Iphone 6-ot,es eleinte nem is figyeltem,de mostanába egyre zavarobb,hogy ha pl.leteszem az asztalra vagy az ágyra a telefont,hallom hogy zorog valami benne..akkor is,ha megkocogtatom a hatuljat.
masok azt mondjak hogy ez a kamera lencse,de ketlem. Baratiamet is megneztem,es azoknal semmmi ilyesmit nem tapasztaltam. Szerintetek?
Akkor szerintetek vigyem vissza?
Es ha vissza is viszem mit csinalnak vele? Esetleg kicserelik?
Rendben.Mindenesetre remelem h kicserelik,mer szerintem egy ujra ragasztott telefon,foleg Iphone mar nem olyan mint egy uj.
Amugy koszonom a valaszokat! :)
Szerintem is a kamera lesz az :-) 4-eseknél, 5-ösöknél ugyanúgy "zörög", de ez nem hiba, és emiatt biztosan nem cserélik ki.
Más nem nagyon tud benne mozogni, de nézesd meg egy szervizben, sose lehet tudni (hozzáértőnek add csak a kezébe).
De erdekes,hogy csak az enyem zorog..ismerosoket is megneztem,es egy kis zorrenes se..enyem meg akkor is,ha a kezembe veszem..zavaro nagyon.Mindenkepp megnezetem.
Es koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!