Az iPhone 5s hatulja is uvegbol van?
Ja mert ha valaki egy eszközt egyszer valamilyen anyagból csinált, akkor már csak olyanból csinálhatja az idők végezetéig?
Design, marketing, mechanikai tulajdonságok szóba sem jöhetnek a tervezéskor ugye?
Ha nem tetszik, nem veszed meg. Nem vagy te senki, hogy ilyen felsőbbrendű dumát toljál el egy többszázmilliárd dolláros forgalmú cégóriás termékéről.
mert így döntöttek,kellet egy kis változatosság.
attól hogy nem üveg attól még szerintem igényes a fogása és a kinézete is.
első,az semmit nem számít hogy törékeny,elviekben aki ilyen telefont vesz és leejti meg sem kottyan szervizeltetnie,nem pénz a 20-30ezres hátlap csere.
külföldön van lóvé rendesen,nem nagy cucc nekik,az apple-t meg pont nem érdekli hogy sok magyar is úgy vesz 170-220ezres telefont hogy hosszú hónapokig gürcöl az áráért aztán aggódik hogy mi lesz ha le ejti.
Nem értem hogy az alumínium hátlapon miért kell kiakadni...Az S5 ugyan abból a műanyagból csinálja a hátlapját mint a papucsod amiből van, a másik meg fém, hol itt a probléma? -Előre is, nem vagyok iPhone fanboy, sőt, kifejezetten nem csípem az árazásukat és az üzletpolitikájukat az ügyfelekkel-
Off:
Azért külföldön sem szívesen ejtik le a telefonokat.. Nincs odakint sem kolbászból a kerítés...
Hogy miért drága nálunk (Erdély) és nálatok az iPhone? A szolgáltatók miatt. Külföldön (Vegyük az Apple székhelyét, az USA-t), iPhone5S szerződéssel 50 dollár, ami nagyjából 10e Ft + Havi 50$? Mennyi Magyarországon? Gondolom 400 euró+ két éven át havi 20-30e.De ne csak az USA-t vegyünk, vehetjük az UK is...
de elsodleges kerdesem az volt
utana irtam a tobbit, ha esetleg mas anyagbol van a hatulja.
#5:
itt is 15e ft az iphone és havi 11e ft a díjcsomag+törlesztés. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!