IPhone 5 vagy 5C?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék, de nem tudom hogy melyik legyen. Biztos hogy ez a kettő közül kell választani, egyik ismerősömnek mindkettő meg van, de nem tudom hogy melyik a jobb. Segítenétek? Vélemény? Tapasztalat? Vagy inkább a 4S??

2014. júl. 14. 18:09
 1/5 segal jusko ***** válasza:
5
2014. júl. 14. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
És miért?
2014. júl. 14. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Javítsatok ki, ha butaságot mondok, de én úgy tudom a C lényegében ugyanazt tudja, mint a sima 5, csak a C ilyen színes műanyagos külsővel rendelkezik vagy mi..:D Én 5-öt választanám, mert sokkal szebb, mint a C.
2014. júl. 14. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
nagyon minimális fejlesztések vannak a C-n, állítólag az előlapi kamerában meg az akksiban, de nem számottevő. kinézet alapján szerintem ízlés kérdése...nekem elmegy a C, de mondjuk sárgában vagy fehérben, többi nem jön be.
2014. júl. 14. 19:47
 5/5 ronaldo99 válasza:
Elsőnek igaza van, de annyit hozzátennék, hogy az 5C kicsit gyorsabb a sima 5-nél :)
2014. okt. 11. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!