Tényleg az Iphone 6-nak leesik a hátulja?
Dehogy igaz...
Egy egy unibody készülék, nem levehető a hátlapja(persze le lehet csavarozni) de magától nem fog lejönni.
Home Gomb kiesik? Ilyenről még sosem hallottam, olyan igen, hogy felmondja a szolgálatot és ki kell cserélni (persze addig is szoftveres home gombot tudsz használni), de ez inkább a 4-re volt jellemző, nekem se 4S-en se 5S-en nem volt vele probléma.
"Elmegy a térerő": Huh, elk#rta az Apple, való igaz, de ez még a sima 4-el volt gond, ha rossz helyen fogtad valóban nem volt jel.
Remek készülék a 6, ha most vennék telefon én is azt venném, de az 5S-t nem cserélem le, bírja az még egy darabig :)
Egyébként annyira bírom, más gyártó telefonjainál nem kezdik el sorolni és főleg nem kezdenek el hülyeségeket kitalálni az adott készülékről, de ahogy az Apple-ről van szó rögtön jönnek a vérpistik.
Ennél csak az utolsó előtti válaszoló mókásabb: hírből sem ismeri a tréfát. És kigyalulták a válaszainkat, úgyhogy most nem is lehet tudni, mire komolykodik itten ennyire :) És az ájfónban nincs is copy-paste!
Viszont az utolsó válaszát fontold meg: menj komolyabb oldalakra, ha egy rakást pénzt el akarsz költeni valamire, amiről fogalmad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!