Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Vagy...

Milyen telefont vegyek? Vagy vegyek-e telefont?

Figyelt kérdés
Szóval valamilyen "kütyüt" szeretnék magamnak venni max 300.000Ft-os értékben... Eddig volt iPhoneom is és androidos telefonom is (most is az van) nézegettem az iPhoneokat és kb. 260-70ezer körül van. De a Samsung galaxy S7 EDGE + Gear VR se rossz de közben nézegedtem a Asus Rog G552 laptopot... Melyik érnémeg és miért? Most egy Huawei P8 LITE-om van és egy HP laptom.. Xbox-om is van de azt nem használom... Előre is köszi a válaszokat
2016. márc. 16. 21:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Figyelj!! Nálam nem az árcédulával van baj hanem, hogy melyik a jobb.. iPhone 6S vagy Samsung galaxy S7 EDGE jobban ez a két telefon érdekel meg ennek a kettőnek jó a rendszere... Ezért nem is szeretem a Huaweit mert nem szeretem a touchwizét.
2016. márc. 19. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!