Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Vagy...

Milyen telefont vegyek? Vagy vegyek-e telefont?

Figyelt kérdés
Szóval valamilyen "kütyüt" szeretnék magamnak venni max 300.000Ft-os értékben... Eddig volt iPhoneom is és androidos telefonom is (most is az van) nézegettem az iPhoneokat és kb. 260-70ezer körül van. De a Samsung galaxy S7 EDGE + Gear VR se rossz de közben nézegedtem a Asus Rog G552 laptopot... Melyik érnémeg és miért? Most egy Huawei P8 LITE-om van és egy HP laptom.. Xbox-om is van de azt nem használom... Előre is köszi a válaszokat
2016. márc. 16. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha ennyi fölös lóvéd van add egy állatmenhelynek :D
2016. márc. 16. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mobiltelefonnál nem nagyon mennék 150.000 Ft felé. Ha elég neked a 64 GB háttértár, akkor a OnePlus 2 64GB-t ajánlanám [link]

A maradék összeget inkább AMD asztali PC-re költeném - bár feltenném azt a kérdést, hogy mire kellene? Ha játékra, akkor használtan állítanék össze, működő konfigot.

A HP laptopot meg, útra megtartanám, maximum csak új aksit tennék bele, esetleg RAM bővítést kockáztatnék meg... bár nem tudom, hogy mennyire használod a benne levő optikai meghajtót - ha semennyire, akkor egy SSD-re cserélném ki és arra mehet az Oprendszer (128 GB alá itt nem nagyon mennék).

A Vr-tól nem tántorítanálak el, mert szerintem is jó, de vásárlás elött, azért érdemes lenne utánanézni, hogy milyen szolgáltásosok érhetőek el és mi pontos feltételei neki és csak ezek után venném fontolóra a dolgot.

2016. márc. 16. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Irónia - pont most találtam ezt az AMD gamer konfigurációt: [link]

Ebbe HDD-t kell még beletenni + a perifériákat kell hozzá megvenni.

2016. márc. 16. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:
"szemléltetésképpen linkeltem be egy AMD konfigot, de szinte bármilyen AMD konfig megteszi használtan 100.000 és 150.000 FT között, csak a proci MHz jelére is legyél figyelmes (játék szempontjából még elég a quad-core)+ legyen benne jó VGA és lehetőleg 8 GB RAM, 128 GB SSD és 1 TB HDD (minimum, de van amikor ezeket külön kell hozzá nézni) + 1: lehetőleg garanciális legyen."
2016. márc. 17. 06:49
 5/11 anonim ***** válasza:
1+ 2-t soha. Rossz, lassú, a kamera sem jó és vastag. El kell döntened, hogy mire kell. Gépes játékok vagy telefonos appok. Amúgy pedig én egy s6-tal próbáltam ki egy vr szemüveget (5,1" és QHD) és nagyon pixeles volt, szóval egy s6 edge telefonnal ami már 5,5", tehát a pixelsűrűség (ppi) is kisebb, így annál még pixelesebb lesz.
2016. márc. 17. 20:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Szóval gépet nem szeretnék mert a laptopom eléggé jó szerintem (HP Pavilion 15-AN001NA). Jobban telefont szetetnék venni mert ez a Huawei nem nagyon jött be. Nagyon bejön az S7 EDGE és nem feltétlenül a Gear VR miatt veszem csak ha már veszek akkor veszek hozzá és nincs is olyan rossz árban. De persze az iPhone is nagyon jó... Úgy, hogy ez a kettő között vacilálok jobban...
2016. márc. 19. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Új gép, nem a laptopod ellenében, hanem mellette lenne, de pont erre is utaltam. Igaz előre nem írtad, milyen laptopod van.

Mobiltelefonnál áruld már el, hogy pontosan milyen funkciókat használsz ki? Mire kellene? Miért éppen az S7 EDGE-t választanád?

2016. márc. 19. 20:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért kéne pont EDGE mert rohadt jólnéz ki...
2016. márc. 19. 20:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva Youtube,Insta alapvető programokon kívűl nem nagyon használok mást...
2016. márc. 19. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:

LG G Flex2 - [link] - ez sokkal olcsóbb.

HTC One M9+ Mobiltelefon - [link]

UMI Zero Mobiltelefon - [link]

Huawei Ascend G6 Mobiltelefon - [link]

Illetve desingre a Meizu telefonok is jók: [link]

2016. márc. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!