Ez lehetséges w350i-nél?
Figyelt kérdés
Nah, egy előző kérdésben írtam, hogy nem kapcsol vissza a függetlenített Sony-m..
Csináltam szoftverfrissítést.. és most be tudom kapcsolni( igaz francia:D)..
Az esetleg lehetséges, hogy esetleg már nem "él" a függetlenítés?
köszönöm a válaszokat előre is.:D
2010. ápr. 2. 19:10
1/6 anonim válasza:
én ajánlottam a frissítést, és a függetlenítés 100%ban érvényes. én a w595-öm szoftverét a kiütést követően 5-ször frissítettem, és megmaradt a függetlensége.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
Végülis előbbre jutottam a frissítéssel..
Most rendesen be kapcsol meg kéri a pint.. és utána ahogy kb. lefordítottam online azt írja hogy helyezze be a simkártyát...
Szerinted megpróbáljam egy másikfajta frissítéssel?
2010. ápr. 2. 19:23
4/6 A kérdező kommentje:
Jah.. csak egyfajta van bocsii.:D Már teljesen belekeveredtem..
De mér nem ismeri fel azt a hülye simet?
2010. ápr. 2. 19:40
5/6 anonim válasza:
Ha az olcsó megoldással lett függettlenítve (VKP patch) akkor az új szoftver felrakásával ugrott a függetlenítés és újra kell csinálni. Valószínűleg ezért nem ismeri fel a telód a kártyát. Fügetleníteni VKP patch segítségével pedig otthon is meg tudod oldani. forum.se-portal.hu-n találhatsz róla infót.
6/6 anonim válasza:
XS++el frissited a telefont majd vkp-val függetlenitesz és jólesz meg raksz bele még magyar nyelvi fájlokat voálá kész atelefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!