Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehetne megjavítani?...

Manócska'90 kérdése:

Hogy lehetne megjavítani? Egyáltalán mi baja? Sony W350i

Figyelt kérdés

A telóm csak kéken világít, semmi mást nem csinál. Régebben egyszer már volt ilyen - csakúgy meghülyült, de akkor segített rajta a földhöz vágás. Hát ez most nem jön be.

Egyébként most meg annyi történ, hogy feltettem a gépre a telefont - USB-vel -, de nem érzékelte, úgyhogy hoztam a telepítő CD-t, de nem engedte feltelepíteni, mert már ennek vmi magasabb szintű verziója van fent rajta (a húgomnak sony xperia... van). Lehúztam a gépről - leállítani ugye nem lehetett, mert a gép nem mutatta, hogy csatlakoztatva lenne, pedig a telefon már be volt állítva fájlátvitelre.

Na szóval, valaki meg tudja mondani, hogy mit kezdjek vele? Nagyon szeretem és ráadásul szükségem is van rá...!

2011. jan. 22. 20:06
 1/3 anonim válasza:

Szia! vegyél egy Xperia-t te is.

8 hónap garival, függetlenül van nekem egy ha érdekel 40e-ért.

2011. jan. 22. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
ha először földhöz vágtad,akkor most dobd az ég felé,logikus nem? xdxd
2011. jan. 23. 09:07
 3/3 anonim válasza:
Vedd ki az aksit vagy mi az ami benne van:S rakd fel töltőre,vagy vidd el szerelőhöz:S jobbat most nem tudok mondani.
2011. jan. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!