Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi Note 2 Prime...

Xiaomi Redmi Note 2 Prime vélemény?

Figyelt kérdés
Minden meghallgatok nagyon szívesen :) ilyent akarok venni!

2016. márc. 12. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 10

Én értem, és abban is igazad van, hogy azokhoz a pár 100 MB-os, jobb esetben pár GB-os csomagokhoz a 3G sebessége is bőven elég, de aki például sokat utazik országon belül, és végig használható mobilnetre van szüksége, annak elengedhetetlen az LTE800.

A kérdező arról nem írt, hogy pontosan mire, milyen körülmények között szeretné az említett készüléket használni, így csak általánosságban leírtam annak mondhatni egyetlen hibáját. Az LTE800 sáv támogatásának hiányát.

2016. márc. 12. 16:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Vépen lakom szombathely mellett. 3g is elég most is azt használok lumia 530-on. hogy mire használnám a készüléket? kb. mindenre amihez kell net :D
2016. márc. 12. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az van és eddig parádésan teljesít.
2016. márc. 25. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!