Lehet baj egy Xiaomi Redmi Note 2vel a Telenor hálózatán?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam hogy nem minden hálózatot ismer fel, vagy valami ilyesmi. Mert egyébként egy tökéletes mobil lenne csakhát félek hogy mivel ez egy kínai piacra gártott telefon(javitsatok ki ha tévedek), és esetleg nem fog rendesen működni.2016. febr. 19. 21:21
1/5 anonim válasza:
Nem tévedsz, tényleg kínai piacra gyártották, de itthon is használható, de nem a magyar frekvenciákra tervezték, ezért valószínűleg itthon csak 3G-t tudsz majd használni, Budapesten esetleg 4G-t is. De ez nem olyan szörnyű, mert gyors 3G kapcsolatra képes.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld pacsi.
De ha jól értem azért a 3g-t tuti fogja látni? Mert igen, azt tudom hogy egy normális 3g bőven elég gyors, és nagyrészt úgyis wifin fogom használni, de az nem lenne túl kellemes meglepetés, hogy nem látja a hálózatot, mert alapból ezért cserélem le a mostani mobilom (Xperia M2, valami antennaprobléma)
2016. febr. 19. 21:33
3/5 anonim válasza:
Semmi gáz nem lesz vele, én ilyet használok és velem együtt néhány ismerős is. Vodánál szinte csak 3g-lesz, telenor és telekomnál többször 4g is,mert ők nem csak 800mhz-en küldik az 4g-t
4/5 A kérdező kommentje:
Mind2töknek köszi a választ, megnyugtattatok. :D
2016. febr. 19. 22:21
5/5 anonim válasza:
A dual simes xiaomikal volt gond a telenor hálózatán még kb egy éve. Ez csak a telenornál és csak a dual simesekkel. Nekem Mi3 van annál jól működik.
Szakmai fórumon érdeklődj, hogy most mi a helyzet. pl mobilarena.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!