Xiaomi Redmi Note 2 Prime vélemény?
Remek telefon és jó áron van.
2016. márc. 12. 15:13
Ár/érték bajnok.Nincs nála jobb telefon ennyiért.A benne lévő SoC az One M9+ is benne van,tudom hogy ez nem érv adó de akkor is látszik hogy ez egy nagyon erős SoC.(
[link] )A kijelzője is mindene rendben van,van benne infra,OTG szóval egy szinte tökéletes telefon és megkapja az MM-et.
2016. márc. 12. 16:11
Annyi hátránya lehet esetleg, hogy nem tudja a 800 MHz-es LTE sávot, így hiába van már 80%-os lefedettség Magyarországon, a nagyobb városokon kívül jóformán csak EDGE lesz, azon meg netezni nem nagyon tudsz majd.
Ha ez számodra nem szempont, akkor viszont tökéletes választás! :)
2016. márc. 12. 16:16
4/13 A kérdező kommentje:
? nem tudok netezni? dehát 4g :D
De lehet.Elég lesz a 3G nem tudom mi mostanában ez a 4G imádat.A 4G elég gyorsan képes leszedni a havi adatforgalmat(gondolom nem 20GB van egy hónapban) és meríti is rendesen a telefon.
2016. márc. 12. 16:24
6/13 A kérdező kommentje:
3g vagy 4g szerintem tök mindegy. 4g van ezen szóval azt is tudok használni. akkor mi a negatívum pontosan?
"Elég lesz a 3G nem tudom mi mostanában ez a 4G imádat."
Talán az, hogy a 4G lefedettség itthon jóval nagyobb mint a 3G? Vidéken ( ezalatt leginkább a nem lakott területeket, kisebb falvakat értem ) mondhatni csak 2G, meg 4G van.
Az nagy tévhit, hogy ahol van 4G, ott 3G is. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2016. márc. 12. 16:27
8/13 A kérdező kommentje:
#3-mas Magyarul is mond el nekem ezt kérlek :D
"4g van ezen szóval azt is tudok használni. akkor mi a negatívum pontosan?"
Az, hogy csak az 1800, 2100, és 2600 MHz-es 4G sávot ismeri, itthon meg legnagyobbrészt 800 MHz-en nyomják a 4G-t.
2016. márc. 12. 16:31
#7.Én falun lakok ahol nem túl nagy a lakosság és a mobilneten kívül semmi sincs.Telenor-nak van talán itt a legnagyobb lefedezettsége de még a 4G-t támogató telefon esetén is néhány helyen HSPA van de sebességben szinte semmi eltérés csak letöltés esetén de az is elenyésző.Aki meg nagy városokban lakik annak mindegy mert ott általában nem csak a 800-as LTE van kiépítve.
2016. márc. 12. 16:42
Kapcsolódó kérdések: