Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kapcsolt ki a sony w350i-m?

Miért kapcsolt ki a sony w350i-m?

Figyelt kérdés
Ma lett kifüggetlenítve és teljesen jó volt egész nap, el akartam indítani egy játékot és egyszer csak kikapcsol, és most meg semmire nem reagál.. Lécci segítsetek! Nagyon kivagyok, h nekem semmi nem jön össze és mindenem elromlik!:(
2010. ápr. 2. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
vidd vissza oda ahol kiütötték, ott ha adtak valami blokkot vagy ilyesmi, akk vállalniuk kell a felelősséget! én eddig 3 mobilomat ütöttem ki, közülük egyet személyesen.
2010. ápr. 2. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem adtak blokkot:/. De szerinted a függetlenítés miatt lett ez a lefagyás...De mondjuk használtan vettem...

nem tom de nagyon ideg vagyok.

2010. ápr. 2. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:

megértelek teljesen. nekem 1 év alatt 5 mobilom volt. elvileg olyan a kezem, hogy mármit megfogok, az tönkremegy! nemtom, kérdezd meg az eladót, vagy kérdezd a függetlenítőket! ha semelyik nem jó, akk frissítsd a szoft verét:

www.sonyericsson.hu

Ott katt szoftverfrissítések, válaszd ki a telót, töltsd le, telepítsd föl, indítsd el, vedd ki a SIMet és a memokártyát(!FONTOS!), vedd ki a telo akksiát, majd tedd be újra és amikor a program kéri, akkor a C gomb nyomvatartása közben csatlakoztasd a számítógéphez, és várd meg amíg befejezi, vedd ki, tedd be a SIMet és a memokártyát, majd tedd be újra az akksit, kapcsold be és várj. Ilyen problémával még nem találkoztam, de ha ez sem megy, akk írj emailt a Sony Ericssonnak a www.sonyericsson.hu oldalon, és ha még ez sem mukodik, akkor vidd szervízube, és ha még ez se segít, akkor vegyél egy új telót!

2010. ápr. 2. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

De nem tudom egyébként sem a sz.géphez csatlakoztatni se tölteni nem tudom mer nem reagál semmire..

De komolyan nagyon kivagyok....

2010. ápr. 2. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!