Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?...

Melyik telefont válasszam? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy új telefont. Gondoltam a Samsungra, de sokan azt mondják, hogy lefagy, lassú stb... Ott van még a Sony, amikről elég jókat lehet hallani. Nagyon nem ismerek más fajta telefonokat (elég hülye vagyok ilyen szempontból).

Három telefont néztem ki, ami szóba jöhetne, de az a baj, hogy az egyiknek (aminek viszonylag jó lenne a kamerája) kevés a RAM-ja. A másiknak, amin meg ez viszonylag rendben van, annak meg elég rossz a kamerája, stb.

Itt vannak a kinézett telefonok: Samsung Galaxy Core 2, Samsung Galaxy J1, Sony Xperia E3

Tudna valaki segíteni, hogy melyiket válasszam, vagy esetleg ajánlani ezekhez hasonlót? Lehet akár másmilyen "márkájú" is. Ha valakinek van tapasztalata, az még jobb lenne, ha olyan írna.

A válaszokat előre is köszönöm!

17/L

2016. márc. 10. 10:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. márc. 11. 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:
A Doogee-t az eustock-on tényleg érdemes lenne megnézned. Megérteném, ha nem szimpatizálnál a kisebb márkákkal, de ebben az árkategóriában egyértelműen a legjobb, legerősebb telefon.
2016. márc. 11. 19:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, már megnéztem. Még gondolkodom rajta.
2016. márc. 12. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy jobbat nem kapsz.Amúgy Stock AOSP van rajta,csak egy Launcher csere volt a többi teljesen gyári tehát sebességben nagyon jó,a SoC szintén elég jó,a 2GB RAM szinte mindenre elég.
2016. márc. 12. 16:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha én kellene 40 ezerért telót válasszak akkor egy használt iPhonet vennék. Egy iPhone 4S simán belefér, picit kipótolva talán egy iPhone 5 is.

Azért mondom ezt mert nekem egy 5! éves iPhone 4S-em van és még mindig van rá frissités, még mindig szuperül mükodik.

Volt mindenféle androidom is, egy se müködött többet 2-3 hónapnál, hibát hibára dobott ki addig amig gyáriztam, aztán kezdődött elölről a buli.

2016. márc. 13. 10:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Aha, értem.
2016. márc. 13. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!