Melyik telefont válasszam?
Figyelt kérdés
60-70 ezerig vennék telefont játékra, netezésre, meg természetesen telefonálásra. 2 telefont néztem ki. Az egyik a Xiaomi Redmi Note 2 Prime, a másik a Doogee F5.
Azt tudom, hogy a Xiaomi az megbízható, de a Doogee márkáról még nem tudok semmit.
A Doogee egy kicsit olcsóbb, és mintha többet tudna.
Esetleg lehet, hogy mást kellene választanom?
Elvárásaim:
-Bővíthető memória,
-FullHD kijelző
-Minimum 2GB Ram
-4G LTE
-8 mag
-szép képeket készítsen
-1 napig bírja
Nfc nem kell.
Olyan telefont szeretnék venni, amit akár több évig is használhatok, a lényeg, hogy később is lehessen használni, ne fagyjon le.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 27. 06:38
1/2 anonim válasza:
Nekem doogee F5 öm van és nagyon jó telefon én azt ajánlom
2/2 anonim válasza:
A Doogee F5-nek elég gyenge a CPU de azon Stock Android van.A Xiaomi mérföldekkel jobb hardware-el rendelkezik de azon MIUI Android van ami azért többet eszik.A többiek tapasztalata alapján mind a 2 telefon megakaszthatatlan és gyors.De az erősebb hardware hosszabb támogatást is jelent,a Xiaomi hetente add ki frissítéseket a ROM-hoz(pontosan nem tudom hogy a kínaihoz vagy az európaihoz)és a MM-et már biztosan meg fogja kapni míg a Doogee már nem olyan biztos és ahogy olvastam több probléma is van vele mint a Redmi Note 2-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!