Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?...

Melyik telefont válasszam? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy új telefont. Gondoltam a Samsungra, de sokan azt mondják, hogy lefagy, lassú stb... Ott van még a Sony, amikről elég jókat lehet hallani. Nagyon nem ismerek más fajta telefonokat (elég hülye vagyok ilyen szempontból).

Három telefont néztem ki, ami szóba jöhetne, de az a baj, hogy az egyiknek (aminek viszonylag jó lenne a kamerája) kevés a RAM-ja. A másiknak, amin meg ez viszonylag rendben van, annak meg elég rossz a kamerája, stb.

Itt vannak a kinézett telefonok: Samsung Galaxy Core 2, Samsung Galaxy J1, Sony Xperia E3

Tudna valaki segíteni, hogy melyiket válasszam, vagy esetleg ajánlani ezekhez hasonlót? Lehet akár másmilyen "márkájú" is. Ha valakinek van tapasztalata, az még jobb lenne, ha olyan írna.

A válaszokat előre is köszönöm!

17/L

2016. márc. 10. 10:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Inkább ez. A kamerája ennek se fényes, de jobb mint amiket felsoroltál.

2016. márc. 10. 10:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt az osszehasonlitas a 3 telorol. A J1 a 2016-os amit a komparatorba tettem, ha a masikra gondoltal akkor csereld ki a COMPARE mezoben.

[link]

Elso latasra: galaxy core 2 az nem 4G es nincs eleg RAM-ja tehat bukas, a masik samsung J1 nem filmez fullHD-ban, bukas, a Sony meg csak 4GB tarolos, az a legnagyobb bukas.

Valassz masik harmat es majd azokat is osszehasonlithatjuk.

2016. márc. 10. 11:22
 3/16 anonim ***** válasza:
LG G3 vagy LG G4, attol fuggg mennyi penzed van. Ezeknek a taroloja mar minimum 16GBm es a memoria 3GB, jobb kamera, stb.
2016. márc. 10. 11:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Lanyoknak nagyon jo az iPhone 5S 16GB ! Szuper funkciok, szep kepernyo, egyszeru hasznalat. Ajanlom !
2016. márc. 10. 11:27
 5/16 anonim válasza:
LG G3/G4 szériák nagyon jók!
2016. márc. 10. 11:30
 6/16 Wadmalac ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy sajnos androidból az alsó-közép kategória minden nagyobb nevű gyártónál is zsákbamacska. Ezek mostohagyerekek, mindegyiken valahol valamit megspóroltak.

Általában ez a spórolás a szoftver optimalizálásának hiányosságaiban és kevés RAM-ban nyilvánul meg.

Általában a tavalyi, tavalyelőtti csúcsmodell beszerzése jobb opció, mint venni egy új középkategóriás kütyüt.

2016. márc. 10. 12:43
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

#3, #4 Igen, biztos jó telefonok, csak nincs annyi pénzem. :) Ezt tényleg elfelejtettem írni, de a keret az maximum 40000 Ft.

Még szívesen várok válaszokat!

2016. márc. 10. 16:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Doogee x5 pro az eustockról és még marad is pénzed.
2016. márc. 10. 16:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem a Samsungal jobb élményeim voltak, mint a Sonyval.

A Samsungomnak 3 év alatt semmi baja nem volt(Ace 2), a Sonymnak meg 8 hónap alatt tönkre ment a képernyője, 1 hónapra rá meg az akkuja.

2016. márc. 10. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:

#8.+1.

Esetleg még a Moto G 2nd gen 4G.

2016. márc. 10. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!