Lehetőségem van választani 3 telefon közül. Nekem mindhárom jó, de nem tudok dönteni. Szerintetek melyik lenne jobb? Többi lent.
A 3 telefon:
IPhone 6
Lumia 950
Galaxy s6 edge
Nagyjából tudom milyen telefonok, de mind3-nak vannak negatívumai is.
Ios zárt, de stabil
Win 10 zárt, de asztali gépekkel és notebookokkal egyszerű és stabil összekapcsolódás
Android nyitott, de hamar be tud lassulni a sok feleslegesen tárolt szeméttől.
IPhone 6+Ios=jó optimalizáció és stabilitás
Lumia 950+win 10=stabilnak mondható rendszer és munkához jó
Galaxy s6 edge+Android=rengeteg program ami sokoldalúságot jelent
Igazából sok mindenre használnám a készüléket, meló, zene, videó, internet és egy kis szórakozás, kikapcsolódás, viszont tudok kompromisszumokat is kötni, valamit valamiért alapon.
Mindezek ellenére nem tudok dönteni, ezért kérem a véleményeteket!
Köszi mindenkinek előre is!!!
Én akármennyire nem szeretem az Iphone-t a magas ára miatt
én azt mondanám.
A Lumia 950-en lévő WP nagyon instabil és még az ára is magas.Kevés rá az alkalmazás.A Samsung a TW miatt nem választanám.A SAMSUNG NEM EGYENLŐ AZ ANDROIDDAL!Az eredeti STOCK AOSP nem fog fagyni,kap normális frissítést és nem lassul le.A Samsung-nál nem nagyon optimalizálnak,évente talán ha egyszer kiadnak egy frissítés a csúcsmodellre akkor is vagy sikerült vagy nem és a TW szeret belassulni és sokat fogyasztani feleslegesen.Talán egy ROM cserével elfogatható lenne,de a nélkül inkább nem...
Iphone legalább stabil és kap frissítéseket.Én nem vagyok almafa de ezek közül ez a legjobb összességében.
1. Vagy 2.
Samsung Galaxy S6 Edge
Olcsóban is be tudod szerezni.
Androidosok kedvence.
Sokáig birja, de a lumia 950 nem birja tovább.
Gorilla üvege van, de ha a sarkára esik igyis ugyis betörik.
Sok játék, van rá virus, böngésző virus reklámok
Szép kép készithető.
Belassulhat könnyen.
1. Vagy 2.
Apple iPhone 6
Iphonosok kedvence.
Szép kép készithető.
Ez is sokáig birja , az ujjabb ios rendszerek jol optimalizálva vannak.
Van rá egész sok játék, nagyon jó zárt rendszer. Jail breakelni nem érdemes.
3. Ez kevésbé jó.
Lumia 950
Windowzosok kedvence.
Ennek nagyon jól birja az akkuja.
Kevés játék, virusok sincsenek rá nagyon.
Képe egészen kiválo.
-----Bármeiket választod vegyél hozzá valamilyen szilikontokot.-----
Én a galaxy s6 edget vagy iphone 6 választanám. De te rajtad van a döntés , nem mi a válaszolok használjuk majd a telefont hanem te.
Volt valamilyen okostelefonod?
Ha már iPhone, akkor 6S.
Én Lumiát nem vennék, Samsungot szintén nem, szóval a felsoroltak közül iPhone 6, de inkább 6S.
Én is a 6s-re gondoltam először, de "csak" ezt a 3 mobilt ajánlották fel, hogy válasszak közülük...
Gyoom, Samsung s5620-al kezdtem jó pár éve, amikor megjelent, utána SE Vivaz pro,SE Xperia Ray, most Xperia z1 compact. De a compactomat semmi pénzért nem adom el :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!