Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Microsoft lumia 640 lte és...

J.Gergő kérdése:

Microsoft lumia 640 lte és egy nokia lumia 735 telefon közül melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 20:43
 1/2 anonim válasza:

Proci ugyan az,

Memória ugyan az,

Kijelző méret 5",és 4,7" (640,735)

Felbontás ugyan az

735 nano SIM

640 micro SIM

640 kamera hátso 8MPX,első 1MPX

735 kamera hátso 6,7 5MPX

Még az áruk is hasonlóak.

Így neked kell eldönteni,hogy melyik tetszik.

2016. febr. 25. 08:53
 2/2 anonim ***** válasza:
735 jobb valamivel. Én is ilyet akartam, de sehol sem kaptam. Kifutott mire vettem volna, ez volt decemberben.... Ezért 640est vettem, de nem bántam meg. Jó kis kütyü. 735ös kijelzője szebb, és a kamerája is jobb. Nos ez is egy olyan téma, hogy ha értesz is valamit a beállításokhoz, akkor mindkettővel lehet szép képet csinálni, viszont a 640-ben van HDR. Előlapi kamera sokkal jobb a 735-nek. 735 amoled kijelzője hajlamos beégni, és az üzemideje is kisebb valamivel. 640-nek is szép kijelzője van, ips clear blackkel+ glance screen. Amoled picit túlszaturált számomra. Eddig nem csalódtam a 640-ben. Remélem segítettem.
2016. febr. 26. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!