Ez az összehasonlítás konkrét típusokkal lehetne.Lényegében az IOS adja az előnyt és a jó minőség de elég keményen megkérik a pénzt érte így az ár/értéktől elég távol áll.
2016. febr. 24. 19:41
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk Sony Z5 vs Iphone6s, Nexus 6 vs Iphone6s
2016. febr. 24. 19:42
3/9 anonim válasza:
Nexus 6 vs Iphone 6S az inkább az OS-en múlik.De itt nincs olyan előnye az IOS-nek hogy nem fagy le mert a Stock AOSP se fog lefagyni,itt nincs az az előnye hogy jó a támogatása mert a Nexus-nak is ugyan olyan jó,anyaghasználat lenne egyedül előnye,de az Androidnak még ott van + pár db. amiről én mondjuk semmi pénzért nem válnék meg.
De ahogy látom ebből vita lesz,mert az almafák mindjárt jönnek...
2016. febr. 24. 19:48
4/9 A kérdező kommentje:
Van e valami olyan, amivel az iPhone 6s jobb(okosabb) lenne mint a másik kettő.
2016. febr. 24. 19:48
5/9 anonim válasza:
Számomra nem.De akinek mondjuk több Apple terméke van annak mondjuk az Iphone a jobb mert azt szint tökéletesen lehet szinkronizálni.Akik Iphone-t használnak azok úgy is több érvet fel tudnak mutatni.
2016. febr. 24. 19:52
6/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mert látom,hogy valamelyik majom lepontozott :D
2016. febr. 25. 05:35
7/9 anonim válasza:
Házi fejlesztés a hardver és a szoftver is, így egységesebb, mint a többi okostelefon, ahol a gyártók nagyrészt külső kódbázist használnak, és kevésbé kapnak szabad kezet a kezelőfelület kialakításában. Valamint jóval zártabb is a rendszer, ezért a felhasználói élmény kontrollálhatóbb, gördülékenyebb.
Alapvetően szerintem ezek a koncepcionális különbségek az iPhone és a legtöbb más okostelefon-család között. Persze ezeknek a különutas megoldásoknak megvannak az árnyoldalai is, de ugye az előnyöket kérdezted, én ezeket látom.
2016. febr. 25. 08:44
8/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam,hogy az iphone-ok hardverét a Samsung gyártja.
2016. febr. 26. 06:19
9/9 anonim válasza:
Fejlesztést írtam, nem gyártást. Részegységeket szállít a Samsung is, mint sok más gyártó. De a design többé-kevésbé integrált, az Apple által tervezett, megrendelésre készült SoC-n futnak a szoftverek, így nincs szükség pl. a hardver erőforrásigényes virtualizációjára, nem kell ugyanannak az appnak 5 gyártó 3 különféle platformján, 100 különféle processzoron és kismillió hardverkonfigurációban futnia, hanem az egész termékpaletta kézben tartható, jobban tesztelhető. Ezért van az, hogy az Android csúcsmodellekhez képest az iPhone-okban teljesítményben gyengébb hardver van, de az is elég (na nem mintha megjelenne ez az árakban).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!