Apple iPhone 6S? 17/F
16GB vagy 64GB? Rose gold nagyon nőies szín, nem néznek majd b*zin@k miatta?
Plus vagy a sima verzióban szebb a rose?
64GB határozottan. Szerintem a 16GB kb. semmire sem elég, de nyilván függ az igényeidtől is.
Szerintem a rose gold nagyon nőies, de ha neked az tetszik, akkor hajrá. Egyébként nagyon szép szín szerintem, nekem is ilyen van, de én lány vagyok.
Számomra a plus az már túl nagy, és szerintem a kisebb verzió szebb is, de ez megint olyan, hogy neked kellene tudnod. Nézd meg élőben, és döntsd el.
@14:16
Anyu apu kicsengeti az árát, szóval miért ne?
Nagyon csajos a rose gold
A tárhelyet az alapján döntsd el, hogy mire akarod használni
én rose goldot vettem először, aztán eladtam és silvert vettem :D szerintem túl nőies.
nekem 64-es, de így utólag megbántam, elég lenne a 16
18/F
Ennyi hülyét.. Azt se tudjátok honnan van a pénze.. Lehet megdologozott érte stb.. De már tökre idegesít hogy mindenki ezzel jön.. (ja és ez nem a normális válaszoklóknak szól) :D
és a kérdésre válaszolva a rose gold szerintem is szép, de lányos :/ . 17/f
szerintem mindenképp 64...a 16-os hidd el, hogy hamar betelik, akkor meg már hiába vered a fejed a falba, h nem vettél 64-est...
Szerintem nőies, egy fiúnak mindenképp gáz. A space gray vagy legalább a Silver nem tetszik??
Én lány vagyok, mégis ezüstöt vettem, nekem az már túl rózsaszín. Meg én szeretek mindenféle tokokat tenni rá, és van ami nem mutat jól a rose-n...persze ez csak az én véleményem, én tokmániás vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!