Mennyibe fog kerülni kb. az új iPhone?
Figyelt kérdés
érdemes beruházni? sosem volt még komolyabb telefonom, most úgy döntöttem, hogy szeretnék egy olyat ami 2-3 évig jó lesz2016. febr. 28. 00:19
1/4 anonim válasza:
Az új szeptemberben jön. Amúgy ezek 4-5 évig jók.
2/4 anonim válasza:
Nem igaz, március közepén jön egy 4"-es iPhone, elméletileg iPhone SE lesz a neve. (korábban ugye 5SE-ről volt szó).
Szerintem kb. annyiba fog kerülni, mint az iPhone 6.
3/4 anonim válasza:
az enyém lassan 5 éve van meg, és még csak most kezd beérni cserére, de nincs különösebb baja, akksija is egész jól bírja
4/4 anonim válasza:
Én 4 éves használt iphonet vettem (arra jutotta) és ugy tervezem minimum 4 évig fogom használni. Szóval 8 évig kell kibírja. Szerintem ki fogja, egyelőre olyan mintha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!