Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri most iPhone 4s 16GB...

Megéri most iPhone 4s 16GB venni, ha csak internetezésre, fotozgatásra használnám?

Figyelt kérdés
Facebook, messenger, instagram, internet bőngészés, fotózás, selfyzés, kb ezekre használnám főként.

2016. febr. 28. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ha van rá pénzed és szeretnéd hogy olyan telefonod legyen akkor vedd meg. Egyébként meg ne.
2016. febr. 28. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem pont ilyen telóm van, pont ugyanezekre a célokra és meg vagyok vele elégedve. Ha nem akar az ember mindenáron csak azért legújabbat venni, hogy trendiségkövetőként rájöjjön, hogy a legújabb is csak addig a legújabb, amíg fél év múlva nem jön ki a mégújabb, hanem egy használható, stabil, normális szerkezetre vágyik, annak kiváló választás ár/érték arány tekintetében.
2016. febr. 28. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénzért találsz jobb telefont is. Ez már nagyon elavult...

Sony, Lumia, Huawei p8 lite közül válassz szerintem

2016. febr. 28. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, ennyi pénzért már jobbat is leeht kapni
2016. febr. 28. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kis kijelzőn büntetés netezni.
2016. márc. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!