Nektek mennyit merűl facebookozásnál a telefonotok?
Ami a legjobban meríti a telefont, az a képernyő. A te telefonod 1900 mAh akkumulátorral szerelt, erre 1 napot, összesen 3,5 óra képernyőidővel írnak masszív használattal. Igazából ez teljesen átlagos, mert kibírta az 1 napot, éjszaka töltés, reggelre készen áll az újabb napra. De ha kicsit tovább akarod használni: Szerintem felesleges 50%-os fényerőre tenni. Tedd automatikusra, de ami szerintem a legjobb: a legalacsonyabbra. Ha szükséges, manuálisan növeled a fényerőt arra az időre, amúgy csak meríti a telefont. Automata frissítést is kikapcsolhatod. A frissítésről szólhat a telefon, de ne kezdje el.
Nekem Lenovo A328 telefonom van, 2000 mAh akkumulátorral. Most éppen 1 nap 18 órája megy töltés nélkül, ebből 4 óra 49 perc képernyőidő, wifi 22 óra 8 percet ment (nem kapcsol alvó üzemmódra a telefon zárolásakor, kikapcsoltam az energiatakarékos wifi beállítást). Maradék időben a mobilnet volt bekapcsolva. Telefonáltam is vele összesen nagyjából 20 percet. Akkumulátor jelenleg 37%-on van, tapasztalat szerint ez még azért elég lenne legalább 1 óra képernyőidőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!