Nektek meddig bírta/mióta bírja az androidos telefonotok?
Két és fél éves LG Optimus L7 II-m kezdi végleg feladni, folyton hibaüzeneteket dob fel, kikapcsol, leállnak az alkalmazások, csigalassú stb.
Nektek meddig bírta az utolsó androidos telefonotok, és a mostani mióta bírja lassulás nélkül?
(Csak azért kell, mert egy kis közvéleménykutatást tartok a következő telefonom megvétele előtt.)
Samsung galaxy tabimat kéthavonta kell gyárizzak, HTC telefonomat gyakorlatilag már 2 hét után ki kellett dobjam, még 2 androidot kb 2 honap után kukáztam.
Mikor végképp elszakadt a cérna vettem iPhone-t, azota visszatértem a normális életbe.
Jellemző hogy "bezabálnak" mert minden fölösleges xart telepítenek rá a királyság kielégítése érdekében.
Egy gyári visszaállítás olykor csodákra képes :-)
LG Nexus 4,
2,5 éves semmi lassúlás, kitkat rendszert hagytam rajta, mert gond nélkül fut... talán az aksi ami már fárad kicsit
A szemetet ki kell takarítani. Az is csodákra képes.
Amúgy 1.5 éve nem lassult, pedig én rendszeresen nagyon sok appot telepítek, meg témázok is, most épp karácsonyos téma van.
A titok abban rejlik, hogy nem kell telepakolni minden felesleges szarral, meg vérpistike által kreált csoda programokkal.
De ilyen hibaüzeneteknél, ha van az embernek 1 szabad órája, vagy fél órája, akkor simán újra lehet húzni a rendszert.
Négy éves Defy+, eredeti akkuval, töltőről reggel levéve, egész nap mobilnetes email/kontakt szinkron (3g sávon), pár perc telefon, estére 70-75 %-on áll az akku, pöpecül működik minde periféria is. Nem azon kell nyafizni, hogy "jaj lelassul a telefon, újat kell venni", hanem időnként törölni a cache/dalvik cache-t, néha akár hardreset, nem rátenni ezernyi szétkkúúrós szart (mert vannak cifra dolgok a Play-on), lehibernálni minden olyan folyamatot a pitsába, amire nincs szükség (sok ilyen van ám).
És legfőképpen keresni kell az xda-n egy stabil, népszerű romot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!